فوت و فن های پخت میگو پلو غذایی با هزار طعم

فصل‌ زمستان معمولا غذاهای دریایی بیشتر می‌چسبد؛ میگوی پلویی تهیه کنید و پا به پای ما درست کنید.فصل‌ زمستان معمولا غذاهای دریایی بیشتر می‌چسبد؛ میگوی پلویی تهیه کنید و پا به پای ما درست کنید.


فصل‌ زمستان معمولا غذاهای دریایی بیشتر می‌چسبد؛ میگوی پلویی تهیه کنید و پا به پای ما درست کنید.


مواد لازم برای تهیه میگو پلو:


طرز تهیه و دستور پخت میگو پلو:


۱. ابتدا پیاز را نگینی خرد و سپس سرخ کنید. وقتی طلایی‌رنگ شد ادویه‌ها را اضافه کنید. وقتی خوب تفت دادید سپس میگوها را اضافه کنید.


۲. در ادامه مقداری لیموترش به میگو اضافه کنید و اجازه دهید تا میگو با آب خودش بپزد.


۳. در صورت دلخواه می‌توانید مقداری رب گوجه فرنگی یا رب انار و نارنج به میگو اضافه کنید.


۴. وقتی میگو کامل پخت، سبزی پلو را به مخلوط اضافه کنید و در قابلمه را ببندید تا روغن بیندازد.


۵. سپس مخلوط را لا به لای برنج با زعفران دم کنید.


دیدگاهتان را بنویسید

گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

هجوم تب برفکی به دامداری‌ها/ چه تعداد دام تلف شد؟/ شیوع بیماری تحت کنترل است؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علیرضا رفیعی پور رئیس سازمان دامپزشکی کشور در نشست خبری امروز با اشاره به آخرین گزارش‌ها و اقدامات انجام‌شده، برنامه‌های پیش رو و توصیه‌های فنی  در خصوص بیماری های تب برفکی گفت:  هر اپیدمی در واحدهای صنعتی دام و طیور بین ۱۰ تا ۲۰ همت خسارت می‌زند که این عدد امروز […]

Read More
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

۶۵ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی به شهرستان اختصاص یافت

به گزارش خبرنگارخبرآنلاین گیلان از رودسر، نخستین جلسه کمیته فنی تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغالزایی (جزء ۷ بند ب تبصره ۱۵ قانون بودجه سال ۱۴۰۴) روز سه‌شنبه در فرمانداری شهرستان رودسر برگزار شد.

Read More
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

قهرمانی یک ستاره ایرانی در جام باشگاه‌های اروپا

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ پرهام مقصودلو همراه با تیم «سوپرچس» رومانی در چهلمین  دوره مسابقات شطرنج جام باشگاه‌های اروپا قهرمان شد. در این رقابت‌ها که با حضور بیش از ١٠٠ تیم در رودس یونان برگزار شد، پرهام مقصود لو یکی از بازیکنان تیم «سوپرچِس» بود و همراه با این تیم قهرمان شد.  استاد بزرگ کشورمان […]

Read More