فوت و فن های پخت میگو پلو غذایی با هزار طعم

فصل‌ زمستان معمولا غذاهای دریایی بیشتر می‌چسبد؛ میگوی پلویی تهیه کنید و پا به پای ما درست کنید.فصل‌ زمستان معمولا غذاهای دریایی بیشتر می‌چسبد؛ میگوی پلویی تهیه کنید و پا به پای ما درست کنید.


فصل‌ زمستان معمولا غذاهای دریایی بیشتر می‌چسبد؛ میگوی پلویی تهیه کنید و پا به پای ما درست کنید.


مواد لازم برای تهیه میگو پلو:


طرز تهیه و دستور پخت میگو پلو:


۱. ابتدا پیاز را نگینی خرد و سپس سرخ کنید. وقتی طلایی‌رنگ شد ادویه‌ها را اضافه کنید. وقتی خوب تفت دادید سپس میگوها را اضافه کنید.


۲. در ادامه مقداری لیموترش به میگو اضافه کنید و اجازه دهید تا میگو با آب خودش بپزد.


۳. در صورت دلخواه می‌توانید مقداری رب گوجه فرنگی یا رب انار و نارنج به میگو اضافه کنید.


۴. وقتی میگو کامل پخت، سبزی پلو را به مخلوط اضافه کنید و در قابلمه را ببندید تا روغن بیندازد.


۵. سپس مخلوط را لا به لای برنج با زعفران دم کنید.


دیدگاهتان را بنویسید

رادیو اسموک؛ تجربه‌ی صوتی دنیای پیپ و آرامش
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

رادیو اسموک؛ تجربه‌ی صوتی دنیای پیپ و آرامش

رادیو اسموک؛ تجربه‌ی صوتی دنیای پیپ و آرامش سایت: radiosmoke.com در دنیای پرهیاهوی امروز، گاهی نیاز داریم به فضایی که هم ذهن و هم روح را آرام کند.

Read More
Radiosmoke.art؛ موسیقی آنلاین و تجربه‌ی هنری برای ذهن و روح
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

Radiosmoke.art؛ موسیقی آنلاین و تجربه‌ی هنری برای ذهن و روح

Radiosmoke.art؛ موسیقی آنلاین و تجربه‌ی هنری برای ذهن و روح سایت: radiosmoke.art در دنیای دیجیتال امروز، دسترسی به موسیقی آنلاین دیگر محدود به پخش صدا نیست؛ بلکه به تجربه‌ای چندحسی و هنری تبدیل شده است.

Read More
سفر به دنیای سیگار برگ؛ از طعم خاک کوبا تا عطر نیکاراگوئه
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

سفر به دنیای سیگار برگ؛ از طعم خاک کوبا تا عطر نیکاراگوئه

سفر به دنیای سیگار برگ؛ از طعم خاک کوبا تا عطر نیکاراگوئه سایت: cigarreviews.net سیگار برگ، تنها یک کالای لوکس نیست؛ بلکه تجربه‌ای عمیق از فرهنگ، تاریخ و هنر است.

Read More