فوت و فن های پخت میگو پلو غذایی با هزار طعم

فصل‌ زمستان معمولا غذاهای دریایی بیشتر می‌چسبد؛ میگوی پلویی تهیه کنید و پا به پای ما درست کنید.فصل‌ زمستان معمولا غذاهای دریایی بیشتر می‌چسبد؛ میگوی پلویی تهیه کنید و پا به پای ما درست کنید.


فصل‌ زمستان معمولا غذاهای دریایی بیشتر می‌چسبد؛ میگوی پلویی تهیه کنید و پا به پای ما درست کنید.


مواد لازم برای تهیه میگو پلو:


طرز تهیه و دستور پخت میگو پلو:


۱. ابتدا پیاز را نگینی خرد و سپس سرخ کنید. وقتی طلایی‌رنگ شد ادویه‌ها را اضافه کنید. وقتی خوب تفت دادید سپس میگوها را اضافه کنید.


۲. در ادامه مقداری لیموترش به میگو اضافه کنید و اجازه دهید تا میگو با آب خودش بپزد.


۳. در صورت دلخواه می‌توانید مقداری رب گوجه فرنگی یا رب انار و نارنج به میگو اضافه کنید.


۴. وقتی میگو کامل پخت، سبزی پلو را به مخلوط اضافه کنید و در قابلمه را ببندید تا روغن بیندازد.


۵. سپس مخلوط را لا به لای برنج با زعفران دم کنید.


دیدگاهتان را بنویسید

چگونه برنامه‌نویسی را از صفر شروع کنیم؟
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

چگونه برنامه‌نویسی را از صفر شروع کنیم؟

چگونه برنامه‌نویسی را از صفر شروع کنیم؟   برنامه‌نویسی یکی از مهارت‌های کلیدی در دنیای امروز است که نه تنها در حوزه فناوری اطلاعات، بلکه در بسیاری از صنایع دیگر نیز کاربرد دارد.

Read More
تأثیر تغذیه سالم بر عملکرد گیمرها
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

تأثیر تغذیه سالم بر عملکرد گیمرها

تأثیر تغذیه سالم بر عملکرد گیمرها تغذیه سالم نه تنها برای سلامت عمومی بدن مهم است، بلکه تأثیر مستقیمی بر عملکرد گیمرها دارد.

Read More
چین و روسیه مقصد اولیه برای تحصیل دانشجویان
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

چین و روسیه مقصد اولیه برای تحصیل دانشجویان

                          !با خیال آسوده و راحت در کشور چین و روسیه تحصیل کنید ما به شما این قول را میدهیم که موسسه ما تا آخرین لحظه در کنار شما هستند و شما را یاری میکنند!                                                             چگونه میتوانیم بدون آزمون ورودی به کشورهای خارجه برای تحصیل مهاجرت کنیم؟                                                                                                                                                                                                                                         چین […]

Read More