۱۰ راه برای کاهش مصرف نمک

با وجود این که برای عملکرد درست بدن‌ به مقداری سدیم نیاز داریم، نیازی به افزودن نمک به وعده‌های غذایی نیست!


واقعیت این است که بیشتر ما نمک بیش از حد می‌خوریم. برای عملکرد درست بدن‌ به مقداری سدیم نیاز داریم، اما می‌توانیم تمام آنچه را که نیاز داریم از غذاهای کامل (مثلاً غذاهای دریایی، نان و شیر) تامین کنیم. نیازی به افزودن نمک  از نوع صورتی فانتزی یا …  به وعده‌های غذایی نیست.


۱) گیاهان و ادویه جات تازه را جایگزین نمک کنید.


۲) چاشنی‌های خریداری شده در فروشگاه را به جای فلفل قرمز و سیر کنار بگذارید.


۳) سس‌های خود را در خانه از ابتدا درست کنید.


۴) آب موجود در سوپ‌ها و خورشت‌ها را عوض کنید.


۵) گوشت‌های فرآوری شده مانند سوسیس و بیکن را با گوشت تازه جایگزین کنید.


۶) میوه‌های تازه یا ماست را به جای چیپس و چوب شور انتخاب کنید.


۷) در صورت امکان، از نمک استفاده نکنید.


۸) در آشپزخانه خلاق باشید و غذاهای مورد علاقه خود را در خانه درست کنید.


۹) کنسرو لوبیا را آبکش کرده و زیر آب  بشویید تا مقداری از نمک آن شسته شود.


۱۰) در کنار غذای خود از میوه‌های مرکبات (لیمو، لیموترش، پرتقال) استفاده کنید تا طعم متفاوتی روی پروتئین‌ها داشته باشید.


دیدگاهتان را بنویسید

مشاوره و خرید تجهیزات آپاراتی خودرو، راهنمای جامع
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

مشاوره و خرید تجهیزات آپاراتی خودرو، راهنمای جامع

مشاوره و خرید تجهیزات آپاراتی خودرو، راهنمای جامع صنعت خدمات آپاراتی (پنچرگیری) همواره بازار پرتقاضایی دارد، چرا که با افزایش تعداد خودروها نیاز به تعمیر و تعویض لاستیک نیز رشد کرده است.

Read More
چرا سرویس آسانسور یک ضرورت حیاتی است، نه یک انتخاب لوکس؟
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

چرا سرویس آسانسور یک ضرورت حیاتی است، نه یک انتخاب لوکس؟

چرا سرویس آسانسور یک ضرورت حیاتی است، نه یک انتخاب لوکس؟ در ساختمان‌های سر به فلک کشیده امروزی، آسانسور دیگر یک وسیله جانبی یا لوکس نیست، بلکه شاهرگ حیاتی برای جابجایی و زندگی روزمره محسوب می‌شود.

Read More
تولید و مشاوره تخصصی خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

تولید و مشاوره تخصصی خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی

تولید و مشاوره تخصصی خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی راه‌اندازی یک رستوران یا آشپزخانه صنعتی موفق بدون تجهیزات مناسب امکان‌پذیر نیست.

Read More