کاهش ۲۰ درصدی توزیع کود شیمیایی در خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل شرکت خدماتی حمایتی کشاورزی خراسان شمالی از کاهش ۲۰ درصدی توزیع کود شیمیایی در این استان طی امسال خبر داد.


به گزارش ایسنا، محسن نظام دوست در نشست خبری که ۲۷ خرداد ماه برگزار شد، اظهار کرد: خشکسالی و کاهش شدید باران موجب شده تا تقاضای کشاورزان نیز برای دریافت کود کشاورزی کمتر شود.


وی گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۶ هزار و ۵۰۰ تن کود میان کشاورزان توزیع شده است.


نظام دوست افزود: طی مدت مشابه سال گذشته نیز ۸ هزار تن کود شیمیایی میان کشاورزان استان توزیع شده بود.


به گفته وی از میزان کود توزیع شده در سال جاری ۵ هزار و ۵۰۰ تن کود ازته و ۱۱۰۰ تن نیز کود فسفاته و پتاسه است.


این مقام مسئول تصریح کرد: زمان استفاده صحیح از کودهای کشاورزی اسفند و فروردین ماه است اما در سال زراعی جاری امسال طی دو ماه مذکور به شدت با کمبود بارندگی مواجه بودیم که سبب کاهش مصرف این کودها شده است.


وی با اشاره به موضوع تامین و تدارک کود کشاورزی نیز بیان کرد: میزان کود تامین شده در سال جاری ۱۷ هزار تن و در سال گذشته ۱۵ هزار تن است.


مدیرکل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی خراسان شمالی گفت: میزان کود تامین شده طی امسال ۱۲ درصد رشد داشته است.


وی در ارتباط با کشف کودهای خارج از شبکه نیز اظهار کرد: طی امسال ۳۰ هزار تن کود کشاورزی خارج از شبکه از متخلفان کشف شد.


نظام دوست در ارتباط با انبارهای ذخیره کود کشاورزی نیز توضیح داد: ۱۱ هزار تن فضای انباری در اختیار این شرکت قرار دارد که ۵ هزار تن از آن استیجاری است اما تمام این فضاها استاندارد است.

منبع خبر: خبر گزاری ایسنا
لینک مطالب دیگرآپادانا پدیده

دیدگاهتان را بنویسید

تست تراموا در تهران جواب داد تراموا ارزان تر از متروست
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

تست تراموا در تهران جواب داد تراموا ارزان تر از متروست

شهردار تهران با اشاره به آخرین وضعیت تست تراموا در پایتخت، گفت: تراموا در تهران جواب داد و نه تنها برای سطح شهر تهران؛ بلکه برای کل کشور هم یک الگوی جدید است.

Read More
لزوم توجه به ظرفیت های منطقه ارسباران و اهر در حوزه کشاورزی
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

لزوم توجه به ظرفیت های منطقه ارسباران و اهر در حوزه کشاورزی

ایسنا/آذربایجان شرقی فرماندار اهر با اشاره به ظرفیت‌های عظیم منطقه ارسباران و شهرستان اهر در حوزه کشاورزی، حمایت و توجه ویژه به این بخش را باعث پیشرفت اقتصادی و تولیدی در منطقه برشمرد.  صادق احمدی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران شهرستان اهر، با بیان اینکه تعطیلی یا تضعیف حوزه کشاورزی وابستگی ما را به واردات بیشتر […]

Read More
استقبال خارطوم از حضور شرکت های ایرانی در بازسازی سودان
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

استقبال خارطوم از حضور شرکت های ایرانی در بازسازی سودان

وزیر خارجه سودان در نشست خبری با همتای ایرانی خود گفت: سرمایه‌گذاران، تجار و شرکت‌های بخش خصوصی و دولتی سودان و ایران آمادگی همکاری‌های نزدیک را دارند.

Read More