پلوسی با اعزام نیروهای آمریکایی به اوکراین مخالفت کرد

تهران- ایرنا- نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا مخالفت خود را با اعزام نیروهای آمریکایی یا ناتو به اوکراین برای کمک به این کشور در دفع حملات هوایی روسیه اعلام کرد.


به گزارش پنجشنبه شب ایرنا از نشریه هیل، پلوسی با تاکید بر مخالفت با اعزام نیروهای آمریکایی به اوکراین و ایجاد منطقه پرواز ممنوع بر فراز این کشور، تاکید کرد: ما به کی‌یف نمی‌رویم.


پلوسی همچنین با اشاره به این واقعیت که اوکراین عضو ناتو نیست، افزود: با این وجود ما آماده هستیم تا تجهیزات بسیار پیشرفته ای را به کی‌یف ارائه کنیم.


رئیس مجلس نمایندگان آمریکا که به تازگی با رئیس جمهور اوکراین گفت وگو کرده است، گفت: درخواست ولودیمیر زلنسکی کاملا مناسب بود اما رهبران اوکراین از قبل محدودیت‌های دخالت ناتو را می‌دانند.


سخنان پلوسی در حالی بیان می شود که زلنسکی  پنجم مارس ( ۱۴ اسفند) در گفت وگویی ویدیویی با حدود صد تن از سناتورهای آمریکا خواستار ارسال هواپیماهای ساخت اتحاد جماهیر شوروی به اوکراین و تشدید تحریم‌های اقتصادی علیه روسیه شد.


تا کنون جو بایدن رئیس جمهور آمریکا و دیگر رهبران غربی با درخواست اوکراین برای ایجاد منطقه پرواز ممنوع بر فراز این کشور مخالفت جدی کرده‌اند.


بایدن بارها هشدار داده است که چنین کمکی لزوماً نیروهای ایالات متحده و ناتو را در مقابل نیروهای روسی قرار می‌دهد و در این فرآیند جنگ جهانی سومی ایجاد خواهد شد.



آخرین بروزرسانی سایت: 1400-12-18 19:40

دیدگاهتان را بنویسید

خودروهای آمریکایی گران شد
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

خودروهای آمریکایی گران شد

تسلا قیمت تمام خودروها را در کانادا و از اول فوریه افزایش می‌دهد.

Read More
تولید ۷۰۰ تن چای ترش توسط کشاورزان سیستان و بلوچستانی
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

تولید ۷۰۰ تن چای ترش توسط کشاورزان سیستان و بلوچستانی

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر باغبانی جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: کشاورزان استان امسال بیش از ۷۰۰ تن چای ترش تولید و روانه بازار مصرف کردند.

Read More
رئیس جمهور با لباس کارگری نخستین خشت یک مدرسه را گذاشت
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

رئیس جمهور با لباس کارگری نخستین خشت یک مدرسه را گذاشت

ایسنا/خوزستان رئیس جمهور نخستین خشت مدرسه‌سازی مردمی را در خوزستان در پردیس اهواز روی خشت گذاشت.

Read More