پلمب فاز ۳ کارخانه سیمان شهرستان دورود

ایسنا/لرستان رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دورود از پلمب فاز ۳ کارخانه سیمان دورود به علت بی‌توجهی به اخطارها و ادامه آلایندگی و تهدید علیه بهداشت عمومی خبر داد.


کورش لشنی بیست و دوم خرداد ماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در پی بی‌توجهی‌ به اخطارهای صادره و ادامه روند آلودگی، فاز ۳ کارخانه سیمان شهرستان دورود بطور قطعی و کامل پلمب شد.


وی ادامه داد: این کارخانه به دلیل نقص فنی و بی‌توجهی به اخطارهای صورت گرفته و پس از یک فرصت زمانی تعیین شده در حضور دادستان عمومی و انقلاب خرم‌آباد و مدیران‌کل حفاظت محیط زیست و سازمان صمت لرستان مشکلات شدید آلودگی هوای خود را برطرف نکرده و موجب ادامه روند تهدید علیه بهداشت عمومی شده بود که برابر ماده ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی و ماده ۱۱ قانون هوای پاک و ماده ۹ قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست و با دستور دادستان محترم و انقلابی شهرستان دورود بطور قطعی و تا رفع کامل آلودگی، پلمب شد.


لشنی افزود: طی ماه گذشته یکبار دیگر پلمب و توقف فعالیت کارخانه در دستور کار قرار گرفت اما با قول و تعهد شفاهی و اخلاقی مدیرعامل کارخانه، این امر ملغی شد، اما بعلت عدم انجام قول متولیان اینبار پلمب فاز ۳ کارخانه قطعی است و ادامه فعالیت آن منوط به تأیید آزمایشگاه معتمد، در مدار قرار گرفتن سیستم پایش آنلاین و اجرای جدول زمانی برای ایجاد فیلتراسیون کارآمد و رفع کامل آلودگی است.


وی از در حال فعالیت بودن فاز ۱ و ۲ این کارخانه خبر داد و پلمپ اعمال شده را صرفآ برای فاز ۳ کارخانه که بعلت عدم کارایی فیلتراسیون فعلی و نقص فنی که موجب تهدید علیه بهداشت و سلامت شهروندان شده بود، اعلام کرد.

منبع خبر: خبر گزاری ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

یزدانی اصفهانی ها مشتی هستند حریفان و رقابت های باکیفیت موجب
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

یزدانی اصفهانی ها مشتی هستند حریفان و رقابت های باکیفیت موجب

ایسنا/اصفهان قهرمان وزن ۷۴ کیلوگرم کشتی آزاد گفت: کیفیت بالا و عملکرد درخشان حریفان در مسابقات، موجب ارتقای کشتی کشورمان می‌شود.

Read More
ضرورت نوسازی تجهیزات آموزشی در آذربایجان شرقی
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

ضرورت نوسازی تجهیزات آموزشی در آذربایجان شرقی

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس سازمان آموزش فنی‌ و حرفه‌ای کشور ضمن بازدید از کارگاه‌های مهارت آموزی مرکز آموزش‌های تخصصی فنی و حرفه‌ای تبریز، بر ضرورت به‌روزرسانی و نوسازی تجهیزات آموزشی تاکید کرد.

Read More
اربیل آماده همکاری تجاری و اقتصادی با شرکت های قزوینی است
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

اربیل آماده همکاری تجاری و اقتصادی با شرکت های قزوینی است

ایسنا/قزوین استاندار اربیل گفت: زمینه سرمایه‌گذاری در اربیل برای فعالیت‌های تجاری و اقتصادی قزوینی‌ها فراهم است و امیدواریم با انعقاد تفاهمنامه شاهد تحولات صنعتی و کشاورزی باشیم.  امید خوشناو عصر سه‌شنبه ۹ اردیبهشت در دیدار با استاندار قزوین، که در سالن اجتماعات شهید سلیمانی استانداری قزوین برگزار شد، اظهار کرد: امروز شاهد حضور اولین هیئت […]

Read More