وقتی فضای مجازی نسخه ما را می پیچد ویدئو

تهران-ایرنا- برخی افراد به‌صورت خودسرانه و براساس اطلاعات غیرقابل استنادی که در شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی منتشر می‌شود به خوددرمانی می‌پردازند و با این کار به سلامتی‌شان آسیب جدی می‌رسانند. برای مراقبت از جسم و جان و روانمان به هر مطلبی با عناوین درمانی اعتماد نکنیم و اطلاعات درست شناسایی و تشخیص بیماری را از پزشکان و متخصصان بخواهیم.


به گزارش شفقنا، اینترنت و رسانه‌های اجتماعی ابزار جدیدی برای جست‌وجوهای مختلف خصوصاً جست‌وجوهای پزشکی و سلامت است. همه مطالبی که در سایت‌های مختلف، شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی با عناوین پزشکی و درمانی منتشر می‌شود قابل استناد نیست. اطلاعات نادرست در زمینه سلامت می‌تواند اثرات منفی بر سلامت جامعه و مردم بگذارند. متأسفانه میلیون‌ها نفر هر روز اطلاعات پزشکی را به‌صورت آنلاین جست‌وجو می‌کنند. بسیاری از مردم هم به کیفیت و اعتبار اطلاعاتی که پیدا می‌کنند توجهی ندارند و سردرگم می‌شوند. بهتر است برای مقابله با مشکلات ناشی از بمباران اطلاعات درمانی با سواد رسانه‌ای آشنا شویم تا بتوانیم سیل داده‌های سرازیر شده به سمت خود را مدیریت کنیم. برای مراقبت از جسم و جان و روانمان به هر مطلبی با عناوین درمانی اعتماد نکنیم و اطلاعات درست شناسایی و تشخیص بیماری را از پزشکان و متخصصان بخواهیم.


دیدگاهتان را بنویسید

گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

طرز تهیه کیک شکلاتی

طرز تهیه کیک شکلاتی یکی از لذیذترین شیرینی برای کودکان و بزرگسالان شکلات است.

Read More
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

تفاوت بوتاکس و فیلرهای پوستی چیست؟

تفاوت بوتاکس و فیلرهای پوستی چیست؟ بوتاکس و پرکننده های پوستی هر دو درمان های زیبایی کم تهاجمی هستند که از طریق تزریق انجام می شوند.

Read More
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

چرا بیمه تکمیلی سامان؟

چرا بیمه تکمیلی سامان؟ شرکت بیمه سامان به عنوان یکی از اعضاء گروه مالی سامان از قبیل بانک سامان، شرکت پرداخت الکترونیک سامان و صرافی سامان خدمات خود را در حوزه بیمه های زندگی بصورت ویژه گسترش داده و در زمینه بیمه های درمان تکمیلی نیز خدمات ویژه ای را ارائه نموده است تا افراد با شرایط مختلف بتوانند از بیمه […]

Read More