وزیر بهداشت کرونا در کشور روند کاهشی دارد اما نباید عادی انگاری

آبادان – ایرنا – وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: وضعیت کرونا در کشور روند کاهشی دارد ولی مردم نباید در برابر این ویروس عادی انگاری کنند.


به گزارش ایرنا بهرام عین‌اللهی دوشنبه در جریان بازدید از بیماستان طالقانی آبادان اظهار داشت: با ادامه روند نزولی ابتلا به کووید ۱۹ در موج ششم کرونا شاهد کاهش مراجعه کنندگان به بیمارستان‌ها در سطح کشور هستیم.


وی شمار فوت شدگان کرونایی در یک هفته اخیر در کشور را کمتر از ۱۰۰ نفر عنوان کرد و اظهار داشت: پیش‌بینی می‌شود این آمار در هفته آینده به کمتر از ۵۰ نفر برسد.


وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خواستار رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی مردم شد و گفت: با توجه به اینکه در کشورهای اروپایی و آمریکایی موج ششم کرونا ادامه دارد باید عادی انگاری را کنار گذاشت و پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کرد تا در دام موج بعدی کرونا گرفتار نشویم.


حضور تماشاگران در ورزشگاه‌ها تسهیل می‌شود


عین اللهی حضور تماشاگران در ورزشگاه‌ها را منوط به رفتار آنها در این مراکز دانست و بیان کرد: با توجه به بهبود شرایط کرونایی در کشور برنامه داریم تا حضور تماشاگران در ورزشگاه ها تسهیل شود.


وی افزود: در دیدار تیم ملی فوتبال ایران با لبنان اجازه حضور ۵۰ درصدی تماشاگران داده شد و اگر شیوه‌نامه های بهداشتی به خوبی رعایت شود این رویه ادامه پیدا خواهد کرد.


بهره برداری از بیمارستان طالقانی آبادان 


عین اللهی در ادامه گفت: ساخت بیمارستان فوق تخصصی طالقاتی آبادان به ۹۸ درصد پیشرفت فیزیکی رسیده و به لحاظ تجهیزات و امکانات درمانی نیز شاهد پیشرفت ۸۰درصدی در این بیمارستان هستیم تا در یک ماه آینده به بهره برداری برسد.


وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: انتظار می رود در این بیمارستان از نیروهای متخصص و فوق متخصص استفاده شود.


بهرام عین‌اللهی که یکشنبه شب وارد آبادان شده قرار است پس از بازدید از مراکز بهداشتی و درمانی آبادان و خرمشهر در میان کاروان‌های راهیان نور در شلمچه حضور یابد.



آخرین بروزرسانی سایت: 1400-12-18 19:40

دیدگاهتان را بنویسید

مضرات میوه خشک پفکی چیست؟
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

مضرات میوه خشک پفکی چیست؟

مضرات میوه خشک پفکی چیست؟ در سال‌های اخیر، میوه خشک پفکی به یکی از محبوب‌ترین تنقلات در بازار تبدیل شده است.

Read More
تصفیه خانه فاضلاب قرچک ۱۰ درصد پیشرفت دارد
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

تصفیه خانه فاضلاب قرچک ۱۰ درصد پیشرفت دارد

ایسنا/تهران مدیر مهندسی شرکت «صدرا صنعت» از پیشرفت ۱۰ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب قرچک خبر داد و گفت: در صورت تأمین منظم منابع مالی، این طرح زودتر از موعد چهارساله به بهره‌برداری می‌رسد.

Read More
گالری دیجیتال موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس افتتاح شد
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

گالری دیجیتال موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس افتتاح شد

با افتتاح گالری دیجیتال موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، فصل تازه‌ای از موزه‌داری فناورانه در کشور آغاز شد؛ فصلی که در آن روایت تاریخی با ابزارهای هوشمند و تعاملی، خود را برای نسل دیجیتال بازآفرینی می‌کند.

Read More