لبنان پیشنهاد آتش بس آمریکا مقبول نیست

رئیس پارلمان لبنان اعلام کرد پیشنهادی که از سوی آمریکا برای برقراری آتش‌بس میان لبنان و رژیم صهیونیستی دریافت کرده است، برای کشورش قابل قبول نیست.


به گزارش ایسنا، «نبیه بری» رئیس پارلمان لبنان امروز جمعه به روزنامه الشرق الاوسط گفت در پیشنهاد توافق آتش‌بس میان لبنان و رژیم صهیونیستی، هیچ بندی در مورد آزادی تردد ارتش رژیم صهیونیستی در لبنان و استقرار نیروهای آتلانتیک یا غیر آنها در این کشور مطرح نشده است.

رسانه‌های لبنانی پنجشنبه اعلام کردند «لیزا جانسون» سفیر آمریکا در بیروت پیش نویس توافقی را برای آتش بس بین ارتش رژیم صهیونیستی و حزب‌الله لبنان به «نبیه بری» رئیس پارلمان این کشور تحویل داد.

شبکه تلویزیونی الجدید لبنان پنجشنبه به نقل از منابع گزارش داد جانسون پیش نویس توافق یا همان پیشنهاد برای آتش بس را به نیابت از «آموس هوکشتاین» فرستاده آمریکا به نبیه بری تحویل داد. این پیش نویس بر قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت متمرکز است.

بری افزود پیشنهاد آمریکا شامل متنی است که برای لبنان غیرقابل قبول است و آن موضوع تشکیل کمیته ای برای نظارت بر اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ است که شامل تعدادی از کشورهای غربی است.

رئیس پارلمان لبنان گفت: در حال حاضر درباره سازوکار جایگزین پیشنهادی، بحثی در جریان است و «کار به خوبی پیش می‌رود، فضا مثبت است و نتیجه آن درس است».


وزیر امور خارجه لبنان هم گفت: هر پیشنهادی برای حل مناقشه باید بر اساس احترام به حاکمیت لبنان و مرزهای بین‌المللی آن و قطعنامه ۱۷۰۱ باشد.


این در حالی است که رسانه‌های صهیونیستی با انتشار محتوای پیشنهاد مذکور گزارش کردند پیشنهاد آتش‌بس بین لبنان و رژیم صهیونیستی شامل اذعان هر دو طرف به اهمیت اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ است. این پیشنهاد، به هر دو طرف حق می‌دهد در صورت لزوم از خود دفاع کند. 

منبع خبر: خبر گزاری ایسناآخرین اخبار,پربازدید ترین اخبار, اخبار روز

دیدگاهتان را بنویسید

درمانگاه های خصوصی در کاهش هزینه های درمانی موثر هستند
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

درمانگاه های خصوصی در کاهش هزینه های درمانی موثر هستند

ایسنا/فارس معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز نقش درمانگاه‌های خصوصی در طرح پزشک خانواده را مورد تأکید قرار داد و گفت: نقش درمانگاه‌های خصوصی در طرح پزشک خانواده می‌تواند در بهبود ارائه خدمات درمانی و کاهش هزینه‌ها موثر باشد.

Read More
تساوی ذوب آهن و پرسپولیس در نیمه نخست
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

تساوی ذوب آهن و پرسپولیس در نیمه نخست

تیم فوتبال پرسپولیس در نیمه نخست دیدار مقابل ذوب‌آهن به تساوی بدون گل رسید.

Read More
اختصاص ۶ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان پاداش صرفه جویی برای مشترکین
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

اختصاص ۶ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان پاداش صرفه جویی برای مشترکین

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی بیان کرد: شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی برای مشترکین خوش مصرف خود پاداش ۶ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومانی را اختصاص داد.

Read More