قدردانی شورای هماهنگی از حضور پرشور و گسترده مردم در راهپیمایی

تهران- ایرنا- شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در بیانیه‌ای از ملت بزرگ ایران اسلامی و مسلمانان و آزادگان جهان برای حضور پرشور و گسترده در راهپیمایی روز جهانی قدس قدردانی و تشکر کرد.


به گزارش روز جمعه ایرنا،  شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با قدردانی و تشکر از ملت بزرگ ایران اسلامی و مسلمانان و آزادگان جهان برای حضور پرشور و گسترده در راهپیمایی روز جهانی قدس در بیانیه‌ای اعلام کرد: باردیگر جبهه شکر به درگاه خداوند قادر متعال، به خاطر داشتن موهبت مردمی بصیر، ظلم ستیز و همیشه در صحنه ایران اسلامی می‌سائیم، که علی رغم جنگ ترکیبی ـ رسانه‌ای و تمامی تحریم‌های ظالمانه و یکجانبه و مشکلات اقتصادی و معیشتی تحمیلی «نظام سلطه و استکبار جهانی» با خلق حماسۀ عظیم وحدت و انسجام ملی و حضور پر شور و با شکوه تر خود در مراسم روز جهانی قدس، که نشان از بصیرت و آگاهی ملت بزرگ ایران اسلامی است، لرزه بر اندام نحیف استکبار جهانی و ایادی و مزدورانش انداخته و با حضور و خیزش مثال زدنی خود تمامی سازه‌های تحریم را  فرو ریختند.


شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی افزود: این حضور ماندگار و تاریخی ملت بزرگ و روزه دار ایران اسلامی و دیگر پیروان ادیان توحیدی، امت بزرگ رسول الله «صلی الله علیه و آله و سلم» در ایران اسلامی و مسلمانان و آزادگان جهان در بیش از ۹۰ کشور دنیا، حول محور نخستین قبله‌گاه مسلمانان جهان، مسجد الاقصی و قدس شریف در راهپیمایی روز جهانی قدس، درخور سپاس و تحسین فراوان است.


این بیانیه ادامه داد: راهپیمایی میلیونی روز جهانی قدس امروز، پس از ۲ سال دوری مردم از حضور پرشور در خیابان‌های پایتخت و ۹۰۰ شهر و روستاهای کشور به دلیل شیوع بیماری کرونا، پرشورتر و متفاوت‌تر از همیشه، نماد وحدت و نمایش خشم انقلابی ملت ظلم ستیز ایران و سیلی محکمی شد بر چهرۀ پلید رژیم کودک‌کش صهیونیستی و استکبار جهانی که یکپارچه مرگ اسرائیل غاصب را فریاد می‌کردند.


شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خاطرنشان کرد: امروز دوربین‌های رسانه‌های جهان، صحنه‌هایی ماندگار و دیدنی از خروش عظیم اراده‌ها و خیزش امواج احساسات پاک معنوی جهان را در حمایت از فلسطین قهرمان و فریاد خشم علیه تجاوز و تعدی اشغالگران صهیونیستی از کشورهای حوزه مقاومت، از لبنان قهرمان تا افغانستان مظلوم و عراق و یمن مقاوم تا مسلمانان و آزادگان قاره سیاه را در دل تاریخ ثبت و ضبط کرده و به نمایش گذاشتند.


بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی تاکید کرد: این حضور معنوی، با نشاط و لحظه شناسانه مردم با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، برگ زرین دیگری در دفتر قطور خاطرات و افتخارات ملت رشید ایران ثبت و ضبط کرد و با لبیک به پیام تاریخی حضرت امام خمینی  «رحمت الله علیه» و ندای حق‌طلبی مقام معظم رهبری «مدظله‌العالی»، در راهپیمایی روز جهانی قدس، حضوری آگاهانه و انقلابی یافت که در حقیقت اتفاقی بزرگ و متفاوت بود و این موهبتی است تا شکر گزار خداوند به واسطه داشتن مردمی بصیر باشیم.


شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اضافه کرد: حضور جوانان و نوجوانان دهه هشتاد و دهه نودی به‌عنوان سربازان مکتب حاج قاسم سلیمانی، شهید قدس و مقاومت و تصویرهای ارائه شده از قاب تلویزیون از خیابان‌های تهران و ۹۰۰ شهر کشور، جلوۀ زیبایی از حضور قلب‌های هدایت شده خداوند در سنگ فرش‌های خیابان‌های سراسر کشور و میعادگاه‌های نماز جمعه بود.


این بیانیه افزود: قدردانی و تشکر تنها واژه‌ای بسیار کوچک است در برابر این خیزش عظیم اراده‌های پولادین خلل ناپذیر و اقیانوس متلاطم احساسات پاک انسانی و خروش کوبندۀ ملت دلیر ایران اسلامی در راهپیمایی عظیم روز جهانی قدس علیه صهیونسیم بین‌الملل و حمایت جانانه از مقاومت ملت مظلوم و قهرمان فلسطین است.


شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، این همه شور و شعور را قدر دانسته و ضمن تشکر و قدردانی از اهتمام جدی و حضور متفاوت و معنوی ملت بزرگ و غیور ایران اسلامی در خلق حماسۀ وحدت و غیرت و انسانیت، اعلام می‌کند؛ ابتکار معجزه‌گون و راهبرد بزرگ امام راحل عظیم الشأن در نامگذاری آخرین جمعه از ماه مبارک رمضان به‌عنوان روز جهانی قدس و خیزش عظیم ملت بزرگ ایران اسلامی در این روز، باعث دمیدن روح ایثار و مقاومت و بیداری در سطح جهان شده و به زودی شاهد ثمرۀ آن، یعنی آزادی قدس شریف از چنگال صهیونیست غاصب خواهیم بود.



آخرین بروزرسانی سایت: 1400-12-18 19:40

دیدگاهتان را بنویسید

حضور پررنگ نوجوانان در آئین اعتکاف مسجد جامع حسینی منطقه۱۸
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

حضور پررنگ نوجوانان در آئین اعتکاف مسجد جامع حسینی منطقه۱۸

مسجد جامع حسینی شادآباد یکی از مساجد شناخته شده وبا قدمت شهر تهران است که همه ساله پذیرای معتکفین بود و امسال حضور نوجوانان در مراسم اعتکاف این مسجد قابل توجه بود.

Read More
از دلایل گرانی روغن تا چرایی ترخیص نشدن کنجاله های رو به فساد
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

از دلایل گرانی روغن تا چرایی ترخیص نشدن کنجاله های رو به فساد

دبیرستاد امنیت غذایی وزارت جهاد کشاورزی ضمن ارائه گزارشی از چرایی گرانی یا کمبود روغن طی روزهای گذشته در بازار درباره ترخیص کنجاله‌هایی که یک و نیم سال است در کشتی‌ها مانده و با وجود رو به فساد بودن آن‌ها ترخیص نمی‌شوند اظهار کرد: در شرایط فعلی نیاز ما این است که دانه‌ها را وارد […]

Read More
بن گویر در صورت تصویب توافق آتش بس استعفا می دهم
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

بن گویر در صورت تصویب توافق آتش بس استعفا می دهم

وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی گفت که در صورت تصویب توافق آتش بس در غزه، از دولت استعفا خواهد داد.

Read More