فوت و فن های پخت میگو پلو غذایی با هزار طعم

فصل‌ زمستان معمولا غذاهای دریایی بیشتر می‌چسبد؛ میگوی پلویی تهیه کنید و پا به پای ما درست کنید.فصل‌ زمستان معمولا غذاهای دریایی بیشتر می‌چسبد؛ میگوی پلویی تهیه کنید و پا به پای ما درست کنید.


فصل‌ زمستان معمولا غذاهای دریایی بیشتر می‌چسبد؛ میگوی پلویی تهیه کنید و پا به پای ما درست کنید.


مواد لازم برای تهیه میگو پلو:


طرز تهیه و دستور پخت میگو پلو:


۱. ابتدا پیاز را نگینی خرد و سپس سرخ کنید. وقتی طلایی‌رنگ شد ادویه‌ها را اضافه کنید. وقتی خوب تفت دادید سپس میگوها را اضافه کنید.


۲. در ادامه مقداری لیموترش به میگو اضافه کنید و اجازه دهید تا میگو با آب خودش بپزد.


۳. در صورت دلخواه می‌توانید مقداری رب گوجه فرنگی یا رب انار و نارنج به میگو اضافه کنید.


۴. وقتی میگو کامل پخت، سبزی پلو را به مخلوط اضافه کنید و در قابلمه را ببندید تا روغن بیندازد.


۵. سپس مخلوط را لا به لای برنج با زعفران دم کنید.


دیدگاهتان را بنویسید

راهنمای جامع خرید اینورتر و ژنراتور صنعتی: انتخاب هوشمندانه برای نیازهای صنعتی شما
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

راهنمای جامع خرید اینورتر و ژنراتور صنعتی: انتخاب هوشمندانه برای نیازهای صنعتی شما

راهنمای جامع خرید اینورتر و ژنراتور صنعتی: انتخاب هوشمندانه برای نیازهای صنعتی شما در دنیای صنعت، تأمین برق پایدار و مدیریت بهینه انرژی از مهم‌ترین نیازهای هر کسب‌وکار است.

Read More
هم این و هم آن بهترین تاتری که این روزها می توان در تهران دید
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

هم این و هم آن بهترین تاتری که این روزها می توان در تهران دید

هم این و هم آن بهترین تاتری که این روزها می توان در تهران دید نوشته دکتر مازیارمیر منتقد تاتر و سینما هم این و هم آن بهترین تاتری که این روزها می توان در تهران دید   در تماشاخانه ملک یکی از بهترین نمایش های این روزها را دیدم 1404/06/10 – سه شنبه  برنامه تئاتر, […]

Read More
ببینید واکنش ترامپ به ویدئو بیرون انداختن کیسه ها از کاخ سفید
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

ببینید واکنش ترامپ به ویدئو بیرون انداختن کیسه ها از کاخ سفید

نسخه دسکتاپ نسخه موبایل تمامی حقوق این سایت برای خبرآنلاین محفوظ است.

Read More