فوت و فن های تهیه دیگچه دسری جذاب

«دیگچه مشهدی» از دسرهای محلی است که در استان خراسان پخت می‌شود و اسم‌ دسر نشانگر پخت بیشتر این دسر در مشهد است.


«دیگچه مشهدی» از دسرهای محلی است که در استان خراسان پخت می‌شود و اسم‌ دسر نشانگر پخت بیشتر این دسر در مشهد است.


مواد لازم برای تهیه دیگچه:


طرز تهیه و دستور پخت دیگچه:


۱. برنج را شسته و به مدت یک ساعت خیس کنید.بگذارید خوب بپزد می‌توانید از برنج خورد که مخصوص آش است استفاده کنید.


۲. زمانی که آب برنج تبخیر شد شیر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا شیر به خورد برنج برود.


۳. به ترتیب شکر را اضافه کرده و هم بزنید و سپس هل را اضافه کنید باید آنقدر مواد بجوشد تا سفت شود.


۴. در آخر گلاب و بعد از چند دقیقه کره را اضافه کنید.


۵. حالا زمان آن رسیده است که دیگچه مشهدی را دم کنید.


۶. در این مرحله زعفران دم کرده را در گوشه‌ای از قابلمه بریزید و هم بزنید تا نیمی از آن زرد رنگ شود.


۷. دسر دیگچه را مانند برنج به مدت نیم ساعت دم کنید و ضروری است که حرارت خیلی کم باشد.


۸. بعد از خنک شدن این دسر را با خلال پسته و زعفران میل کنید.


فوت و فن‌ها:


– برای برگرداندن دسر دیگچه قابلمه پخت باید نچسب باشد. می‌توانید از قالب مخصوص دسر استفاده کنید باید ته قالب را کمی با کره چرب کنید بعد از خنک شدن به راحتی از قابلمه و یا قالب جدا می‌شود.


دیدگاهتان را بنویسید

گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

درج تبلیغات رایگان

سایت چاروق آگهی یک پلتفرم آنلاین برای ثبت و مشاهده آگهی‌های مختلف در دسته‌بندی‌های گوناگون است. این سایت به کاربران این امکان را می‌دهد که به راحتی آگهی‌های خود را منتشر کنند و یا به جستجوی آگهی‌های مورد نیاز بپردازند. در ادامه، به برخی از امکانات و ویژگی‌های این سایت اشاره می‌کنم:   ▎امکانات سایت […]

Read More
طرز تهیه حریره بادام برای نوزاد 4 ماهه
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

طرز تهیه حریره بادام برای نوزاد 4 ماهه

طرز تهیه حریره بادام برای نوزاد 4 ماهه در مسیر پر فراز و نشیب والدین بودن، یکی از مهم‌ترین دغدغه‌ها تغذیه صحیح کودک است.

Read More
مصرف میوه خشک برای دیابت بارداری
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

مصرف میوه خشک برای دیابت بارداری

مصرف میوه خشک برای دیابت بارداری دیابت بارداری چالشی است که بسیاری از مادران باردار با آن روبرو می‌شوند.

Read More