فوت و فن های تهیه دیگچه دسری جذاب

«دیگچه مشهدی» از دسرهای محلی است که در استان خراسان پخت می‌شود و اسم‌ دسر نشانگر پخت بیشتر این دسر در مشهد است.


«دیگچه مشهدی» از دسرهای محلی است که در استان خراسان پخت می‌شود و اسم‌ دسر نشانگر پخت بیشتر این دسر در مشهد است.


مواد لازم برای تهیه دیگچه:


طرز تهیه و دستور پخت دیگچه:


۱. برنج را شسته و به مدت یک ساعت خیس کنید.بگذارید خوب بپزد می‌توانید از برنج خورد که مخصوص آش است استفاده کنید.


۲. زمانی که آب برنج تبخیر شد شیر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا شیر به خورد برنج برود.


۳. به ترتیب شکر را اضافه کرده و هم بزنید و سپس هل را اضافه کنید باید آنقدر مواد بجوشد تا سفت شود.


۴. در آخر گلاب و بعد از چند دقیقه کره را اضافه کنید.


۵. حالا زمان آن رسیده است که دیگچه مشهدی را دم کنید.


۶. در این مرحله زعفران دم کرده را در گوشه‌ای از قابلمه بریزید و هم بزنید تا نیمی از آن زرد رنگ شود.


۷. دسر دیگچه را مانند برنج به مدت نیم ساعت دم کنید و ضروری است که حرارت خیلی کم باشد.


۸. بعد از خنک شدن این دسر را با خلال پسته و زعفران میل کنید.


فوت و فن‌ها:


– برای برگرداندن دسر دیگچه قابلمه پخت باید نچسب باشد. می‌توانید از قالب مخصوص دسر استفاده کنید باید ته قالب را کمی با کره چرب کنید بعد از خنک شدن به راحتی از قابلمه و یا قالب جدا می‌شود.


دیدگاهتان را بنویسید

گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

هجوم تب برفکی به دامداری‌ها/ چه تعداد دام تلف شد؟/ شیوع بیماری تحت کنترل است؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علیرضا رفیعی پور رئیس سازمان دامپزشکی کشور در نشست خبری امروز با اشاره به آخرین گزارش‌ها و اقدامات انجام‌شده، برنامه‌های پیش رو و توصیه‌های فنی  در خصوص بیماری های تب برفکی گفت:  هر اپیدمی در واحدهای صنعتی دام و طیور بین ۱۰ تا ۲۰ همت خسارت می‌زند که این عدد امروز […]

Read More
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

۶۵ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی به شهرستان اختصاص یافت

به گزارش خبرنگارخبرآنلاین گیلان از رودسر، نخستین جلسه کمیته فنی تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغالزایی (جزء ۷ بند ب تبصره ۱۵ قانون بودجه سال ۱۴۰۴) روز سه‌شنبه در فرمانداری شهرستان رودسر برگزار شد.

Read More
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

قهرمانی یک ستاره ایرانی در جام باشگاه‌های اروپا

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ پرهام مقصودلو همراه با تیم «سوپرچس» رومانی در چهلمین  دوره مسابقات شطرنج جام باشگاه‌های اروپا قهرمان شد. در این رقابت‌ها که با حضور بیش از ١٠٠ تیم در رودس یونان برگزار شد، پرهام مقصود لو یکی از بازیکنان تیم «سوپرچِس» بود و همراه با این تیم قهرمان شد.  استاد بزرگ کشورمان […]

Read More