هرمزگان نهمین مقصد معاون اجرایی رئیس جمهور برای نظارت میدانی

بندرعباس- ایرنا- معاون اجرایی رئیس جمهور برای نظارت میدانی و بررسی آخرین وضعیت پیشرفت و تحقق مصوبات سفر استانی آیت‌الله رئیسی، رفع موانع احتمالی و تسریع در روند اجرا وارد استان هرمزگان شد.


به گزارش خبرنگار اعزامی حوزه دولت ایرنا، «سید صولت مرتضوی» روز پنجشنبه ‌و در بدو ورود به فرودگاه بین المللی بندرعباس از سوی «مهدی دوستی» استاندار هرمزگان مورد استقبال قرار گرفت.


دیدار با نماینده ولی فقیه در استان، بازدید از طرح‌ های برق رسانی به سایت های پرورش میگو، بازدید از طرح بیمارستان۵۳۱ تختخوابی بندرعباس، بازدید از بندر شهید رجایی و طرح های زیر ساخت و جلسه پیگیری مصوبات سفر از برنامه های سفر یک روزه معاون اجرایی رییس جمهور به استان هرمزگان است.


رییس جمهور ‌اعضای هیات دولت در کمتر از یکسال به ۳۱ استان و معاون اجرایی رییس جمهور هم تا کنون به ٩  استان برای نظارت میدانی و پیگیری مصوبات استان ها سفر کرده است.


مرتضوی برای پیگیری اجرای مصوبات تاکنون به هشت استان سمنان، بیرجندجنوبی، یزد، شیراز، اردبیل، قم، خوزستان، سیستان و بلوچستان سفر کرده و اینک هرمزگان مقصد نهمین سفر معاون اجرایی رییس جمهور است.


معاون اجرایی رییس جمهور روز گذشته اعلام کرد که ۳۱ سفر استانی و ٧ سفر موضوعی رییس جمهور به داخل کشور در مجموع بیش از ٩٠٠ مصوبه در برداشته است که حدود پنج هزار و دو طرح عمرانی که بیشتر آنها نیمه تمام هستند را در بر می‌گیرد.


به گفته مرتضوی در حوزه تامین منابع عمومی در ١٧ سفر اول، تقریبا تمام تعهدات محقق شده است و ۱۴ سفری که از فروردین به بعد انجام شده، دولت برای تأمین منابع جاری تلاش‌های بسیاری انجام داد تا بدهی‌های گذشته جبران شود، اما در این ماه حدود ۱۲ هزار میلیارد تومان از محل منابع عمومی تخصیص داده شده و تا پایان ماه رقم دیگری اختصاص می گیرد.


در چهاردهمین سفر استانی رییس جمهور در دی ماه سال گذشته به هرمزگان ١۶٣ مصوبه داشت.


مصوبات چهار استان در مرحله ابلاغ


تاکنون مصوبات ٢٧ استان قطعی و ابلاغ شده و مصوبات  چهار استان همدان، مرکزی، کرمان و کرمانشاه در مرحله  ابلاغ  است. همچنین جلسات پیگیری مصوبات ١٣ سفر استانی به ریاست معاون اجرایی رییس جمهور برگزار شده است.



دیدگاهتان را بنویسید

برف و کولاک در ژاپن ترافیک و سفرهای هوایی در هوکایدو مختل
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

برف و کولاک در ژاپن ترافیک و سفرهای هوایی در هوکایدو مختل

بارش سنگین برف، ترافیک و سفرهای هوایی را در هوکایدو، شمالی‌ترین جزیره ژاپن مختل کرده است.

Read More
شروط روسیه برای از سر گیری مذاکرات صلح با دولت اوکراین
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

شروط روسیه برای از سر گیری مذاکرات صلح با دولت اوکراین

وزارت خارجه روسیهوزارت امور خارجه روسیه با تاکید بر آمادگی این کشور برای برگزاری مذاکرات جدی صلح با اوکراین اعلام کرد برای برگزاری این مذاکرات نخست باید جوانب قانونی مشروعیت ولودیمیر زلنسکی که دوره ریاست جمهوری‌اش در ماه مه ۲۰۲۴ منقضی شده و حکم او به ممنوع ساختن مذاکرات با روسیه، حل‌وفصل شوند.

Read More
امکان پهلوگیری کشتی های ۸۰ هزار تنی در بندرامام فراهم شد
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

امکان پهلوگیری کشتی های ۸۰ هزار تنی در بندرامام فراهم شد

ایسنا/خوزستان همزمان با دهه فجر از ۳ پروژه عمرانی بخش دولتی و ۴ پروژه سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در حوزه‌های احداث زیرساخت‌های بندری و دریایی، ارتقاء ظرفیت‌های ترانزیتی و ایجاد صنایع تبدیلی و ارزش افزوده منطقه ویژه بندرامام(ره) بهره‌برداری شد.

Read More