رئیس جمهوری قزاقستان به تهران سفر می کند

تهران – ایرنا – دفتر ریاست جمهوری قزاقستان اعلام کرد که «قاسم ژومارت توکایف» رئیس جمهوری این کشور ۱۹ ژوئن (۲۹ خرداد) به دعوت حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری اسلامی ایران به تهران سفر می کند.


به گزارش ایرنا، دفتر ریاست جمهوری قزاقستان روز دوشنبه در اطلاعیه ای با اعلام این خبر نوشت: در سفر توکایف به تهران قرار است نشست های دوجانبه در سطح عالی برگزار و  تعدادی اسناد بین دولتی امضا شود.

سعید خطیب‌زاده سخنگوی دستگاه دیپلماسی امروز (دوشنبه) ۲۳ خرداد ماه در نشست هفتگی با خبرنگاران از سفر قریب الوقوع «سردار بردی محمداف» رئیس جمهور ترکمنستان به ایران نیز خبر داد.


تقویت و گسترش روابط با همسایگان یکی از سیاست های راهبردی دولت سیزدهم اعلام شده است .





آی‌پی شما:


مرورگر شما:


آخرین بروزرسانی سایت: 1401-03-03 12:40

دیدگاهتان را بنویسید

مزایا و معایب تاکسی اینترنتی برای مسافران و رانندگان
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

مزایا و معایب تاکسی اینترنتی برای مسافران و رانندگان

مزایا و معایب تاکسی اینترنتی برای مسافران و رانندگان تاکسی‌های اینترنتی در چند سال گذشته توانسته‌اند بخش بزرگی از بازار حمل‌ونقل را به خود اختصاص دهند.

Read More
چگونه کیفیت آب شهری را با دستگاه تصفیه بهبود دهیم؟
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

چگونه کیفیت آب شهری را با دستگاه تصفیه بهبود دهیم؟

چگونه کیفیت آب شهری را با دستگاه تصفیه بهبود دهیم؟ آب آشامیدنی سالم و باکیفیت پایه سلامت انسان و رفاه خانواده است.

Read More