تجلیل از ائمه جمعه پیشکسوتان و فعالان فرهنگی



صالحی: وزیران و مسئولان نهادها در پررنگ‌تر سازی ارتباط دو سویه دولت و مردم پیش قدم شوند


تهران – ایرنا – رئیس مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری با تأکید بر…


  • خزعلی: قانون دورکاری هنوز هم وجود دارد و لغو نشده است


    خزعلی: قانون دورکاری هنوز هم وجود دارد و لغو نشده است


    تهران- ایرنا- معاون رئیس جمهور در امور زنان گفت: قانون دورکاری هنوز…


  • معاون جدید هماهنگ کننده وزارت دفاع منصوب شد

    تهران- ایرنا- در دومین روز از بیست و پنجمین گردهمایی ائمه جمعه سراسر کشور از ائمه جمعه پیشکسوت و فعالان فرهنگی تجلیل شد.


    به گزارش حوزه احزاب ایرنا، در دومین روز از بیست و پنجمین گردهمایی ائمه جمعه سراسر کشور با حضور حجت الاسلام و المسلمین محمدیان معاونت ارتباطات حوزوی مقام معظم رهبری و حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجواد حاج علی اکبری رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه از ائمه جمعه پیشکسوت و فعالان فرهنگی تجلیل به عمل آمد.


    بر همین اساس در این مراسم از مرحوم آیت‌الله سیدهاشم رسولی محلاتی، حجج‌اسلام و المسلمین نعیم‌آبادی، شاهرودی، یعقوبی و میرعمادی تجلیل به عمل آمد.


    همچنین در این مراسم گلعلی آقابابایی، پژوهشگر و مستندنگار دفاع مقدس؛ به عنوان پرکارترین و مؤثرترین چهره‌ ادبیات پایداری و حجت‌الاسلام مظفر سالاری، در حوزه مطالعه ادبیات فارسی به عنوان فعالان عرصه فرهنگی تقدیر شدند.



  • دیدگاهتان را بنویسید

    مزایا و معایب تاکسی اینترنتی برای مسافران و رانندگان
    گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

    مزایا و معایب تاکسی اینترنتی برای مسافران و رانندگان

    مزایا و معایب تاکسی اینترنتی برای مسافران و رانندگان تاکسی‌های اینترنتی در چند سال گذشته توانسته‌اند بخش بزرگی از بازار حمل‌ونقل را به خود اختصاص دهند.

    Read More
    چگونه کیفیت آب شهری را با دستگاه تصفیه بهبود دهیم؟
    گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

    چگونه کیفیت آب شهری را با دستگاه تصفیه بهبود دهیم؟

    چگونه کیفیت آب شهری را با دستگاه تصفیه بهبود دهیم؟ آب آشامیدنی سالم و باکیفیت پایه سلامت انسان و رفاه خانواده است.

    Read More