تأمین اعتبار ۳۰ میلیارد تومانی برای پروژه های عمرانی ایثارگران

تأمین اعتبار ۳۰ میلیارد تومانی برای پروژه های عمرانی ایثارگران

ایسنا/فارس مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس از موافقت تامین اعتبار ۳۰ میلیارد تومانی از سوی سازمان برنامه و بودجه به پروژه‌های عمرانی این بنیاد خبر داد.


ابراهیم بیانی امروز، ۳۰ فروردین با اعلام این مطلب، گفت: در جریان سفر استانی پورمحمدی، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور به شیراز که هفته گذشته انجام شد؛ موافقت اخذ اعتبار ۳۰ میلیارد تومانی به بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس در راستای تکمیل سه پروژه  بنیاد شامل «مرکز توانبخشی سلمان فارسی ویژه جانبازان قطع نخاعی»، «بیمارستان جنت ویژه درمان و بستری جانبازان اعصاب و روان» و مجموعه فرهنگی در حال ساخت امام رضا(ع) با هدف ارائه خدمات فرهنگی و آموزشی به خانواده های معظم شهدا و ایثارگران اخذ شد.


وی افزود: به جهت تحقق موضوع و صدور تخصیص، امروز با حضور در سازمان برنامه و بودجه کشور این مبلغ به بنیاد شهید و امور ایثارگران استان فارس پیگیری شد.

منبع خبر: خبر گزاری ایسناآخرین اخبار,پربازدید ترین اخبار, اخبار روز

دیدگاهتان را بنویسید

آینده بازار اقامت و مهاجرت در ترکیه
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

آینده بازار اقامت و مهاجرت در ترکیه

آینده بازار اقامت و مهاجرت در ترکیه ترکیه سال‌هاست یکی از مهم‌ترین مقاصد مهاجرتی برای ایرانی‌ها و خیلی از اتباع کشورهای همسایه محسوب می‌شه.

Read More
بیش از یک ساک دستی، بخشی از استایل تو
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

بیش از یک ساک دستی، بخشی از استایل تو

بیش از یک ساک دستی، بخشی از استایل تو در دنیای امروز، سبک زندگی و سلیقه‌ی شخصی در تمام جنبه‌های روزمره ما حضور دارد — از نحوه‌ی لباس پوشیدن گرفته تا انتخاب وسایل کوچک و کاربردی.

Read More
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

عکس| علی علیپور گلش را به چه کسی تقدیم کرد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ در دیدار حساس پرسپولیس و ذوب‌آهن، علی علیپور یکی از چهره‌های درخشان میدان بود.

Read More