پوتین برخی شهروندان فرانسه شانه به شانه سربازان ما می جنگند

پوتین برخی شهروندان فرانسه شانه به شانه سربازان ما می جنگند

پوتین برخی شهروندان فرانسه شانه به شانه سربازان ما می جنگند

رئیس‌جمهور روسیه با اشاره به اینکه دیر یا زود روابط این کشور با اروپا احیا می‌شود، گفت: برخی شهروندان فرانسه، شانه به شانه سربازان ما می‌جنگند.


به گزارش ایسنا، «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه شامگاه چهارشنبه طی یک انجمن آموزشی تحت عنوان «دانش» اظهار کرد: «وضعیت اکنون پیچیده‌تر از زمان جنگ کبیر میهنی است، من شک ندارم که دیر یا زود روابط ما با اروپا احیا خواهد شد.»


طبق گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، رئیس‌جمهور روسیه افزود: «به‌رغم وجود فشارها، افراد زیادی در اروپا هستند که از روسیه حمایت می‌کنند.»


ولادیمیر پوتین در قسمت دیگری از اظهارات خود با اشاره به جنگ اوکراین گفت که تعدادی از شهروندان فرانسوی «در منطقه عملیات ویژه در کنار روسیه» می‌جنگند.


او در این خصوص تصریح کرد: امروز برخی از شهروندان فرانسه شانه به شانه سربازان ما در منطقه عملیات نظامی ویژه می‌جنگند و نام واحد خود را نیز مانند پدربزرگ‌ها و پدربزرگ‌هایشان، «نرماندی ـ نمان» گذاشته‌اند.

منبع خبر: خبر گزاری ایسناآخرین اخبار,پربازدید ترین اخبار, اخبار روز

بیشتر بخوانیمکرگیر: ابزاری قدرتمند برای سوراخکاری بتن
بیشتر بخوانیمآیفون 17 ایر

دیدگاهتان را بنویسید

بهترین مکمل‌های چربی‌سوز برای کاهش وزن اصولی؛ کدام انتخاب واقعاً نتیجه می‌دهد؟
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

بهترین مکمل‌های چربی‌سوز برای کاهش وزن اصولی؛ کدام انتخاب واقعاً نتیجه می‌دهد؟

کاهش وزن همیشه یکی از دغدغه‌های مهم افرادی بوده که به دنبال تناسب اندام، سلامتی و افزایش انرژی روزانه هستند.

Read More