فوت و فن های پخت میگو پلو غذایی با هزار طعم

فصل‌ زمستان معمولا غذاهای دریایی بیشتر می‌چسبد؛ میگوی پلویی تهیه کنید و پا به پای ما درست کنید.فصل‌ زمستان معمولا غذاهای دریایی بیشتر می‌چسبد؛ میگوی پلویی تهیه کنید و پا به پای ما درست کنید.


فصل‌ زمستان معمولا غذاهای دریایی بیشتر می‌چسبد؛ میگوی پلویی تهیه کنید و پا به پای ما درست کنید.


مواد لازم برای تهیه میگو پلو:


طرز تهیه و دستور پخت میگو پلو:


۱. ابتدا پیاز را نگینی خرد و سپس سرخ کنید. وقتی طلایی‌رنگ شد ادویه‌ها را اضافه کنید. وقتی خوب تفت دادید سپس میگوها را اضافه کنید.


۲. در ادامه مقداری لیموترش به میگو اضافه کنید و اجازه دهید تا میگو با آب خودش بپزد.


۳. در صورت دلخواه می‌توانید مقداری رب گوجه فرنگی یا رب انار و نارنج به میگو اضافه کنید.


۴. وقتی میگو کامل پخت، سبزی پلو را به مخلوط اضافه کنید و در قابلمه را ببندید تا روغن بیندازد.


۵. سپس مخلوط را لا به لای برنج با زعفران دم کنید.


دیدگاهتان را بنویسید

مزایا و معایب تاکسی اینترنتی برای مسافران و رانندگان
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

مزایا و معایب تاکسی اینترنتی برای مسافران و رانندگان

مزایا و معایب تاکسی اینترنتی برای مسافران و رانندگان تاکسی‌های اینترنتی در چند سال گذشته توانسته‌اند بخش بزرگی از بازار حمل‌ونقل را به خود اختصاص دهند.

Read More
چگونه کیفیت آب شهری را با دستگاه تصفیه بهبود دهیم؟
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

چگونه کیفیت آب شهری را با دستگاه تصفیه بهبود دهیم؟

چگونه کیفیت آب شهری را با دستگاه تصفیه بهبود دهیم؟ آب آشامیدنی سالم و باکیفیت پایه سلامت انسان و رفاه خانواده است.

Read More