نایب رییس مجلس قیر حواله ای سال ۱۴۰۱ تعیین تکلیف شد

تهران – ایرنا – نایب رییس مجلس شورای اسلامی در نشست با مسئولان وزارت نفت از تعیین تکلیف موضوع قیر حواله‌ای برای سال ۱۴۰۱ خبر داد.


به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، علی نیک زادثمرین در توضیح نشست روز دوشنبه (۲۴ مردادماه) با مسئولان وزارت نفت به خبرنگاران گفت: برای تعیین تکلیف قیر حواله‌ای جلسه‌ای با حضور وزیر نفت و معاونان وی، رئیس کمیسیون عمران مجلس و تعدادی از نمایندگان انجام شد که بر اساس نامه‌ای که از دیوان محاسبات به وزارت نفت ارسال شده بود، باید این موضوع تعیین تکلیف شود.


نایب رییس مجلس شورای اسلامی افزود: بر این اساس باید تا شهریور ۱۴۰۱به میزان ۱۵ هزار میلیارد تومان وکیوم باتومی طبق قانون برای دستگاه‌های اجرایی ذیل قانون بودجه سال ۱۴۰۱ داده می‌شد. در این جلسه مقرر شد تا شهریورماه سال جاری، مانده قیرهای حواله‌ای که صادر شده توسط وزارت نفت اقدام شود.


وی خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود دستگاه‌های اجرایی ذیل قانون بودجه سال ۱۴۰۱ همچون وزارت راه و شهرسازی، سازمان راهداری، حمل ونقل جاده‌ای کشور و سازمان شهرداری‌ها و دهیاری ها و سایر دستگاه‌های اجرایی برای این امر یک وقت ویژه‌ای در نظر بگیرند و قیر حواله‌ای را قبل از پایان فصل کاری به آسفالت در محلی که وظیفه سازمانی دارند تبدیل کنند.



دیدگاهتان را بنویسید

اگر سئو نکنیم چه اتفاقی برای سایت می‌افتد؟
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

اگر سئو نکنیم چه اتفاقی برای سایت می‌افتد؟

اگر سئو نکنیم چه اتفاقی برای سایت می‌افتد؟ تصور کن سایتی داری که بهترین محصولات یا خدمات را ارائه می‌دهد، طراحی جذاب و صفحات کامل دارد، اما هیچ کس آن را پیدا نمی‌کند.

Read More
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

هجوم تب برفکی به دامداری‌ها/ چه تعداد دام تلف شد؟/ شیوع بیماری تحت کنترل است؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علیرضا رفیعی پور رئیس سازمان دامپزشکی کشور در نشست خبری امروز با اشاره به آخرین گزارش‌ها و اقدامات انجام‌شده، برنامه‌های پیش رو و توصیه‌های فنی  در خصوص بیماری های تب برفکی گفت:  هر اپیدمی در واحدهای صنعتی دام و طیور بین ۱۰ تا ۲۰ همت خسارت می‌زند که این عدد امروز […]

Read More
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

۶۵ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی به شهرستان اختصاص یافت

به گزارش خبرنگارخبرآنلاین گیلان از رودسر، نخستین جلسه کمیته فنی تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغالزایی (جزء ۷ بند ب تبصره ۱۵ قانون بودجه سال ۱۴۰۴) روز سه‌شنبه در فرمانداری شهرستان رودسر برگزار شد.

Read More