صدور هشدار دریایی سطح نارنجی و هشدار جوی سطح زرد در هرمزگان

صدور هشدار دریایی سطح نارنجی و هشدار جوی سطح زرد در هرمزگان

صدور هشدار دریایی سطح نارنجی و هشدار جوی سطح زرد در هرمزگان

ایسنا/هرمزگان مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان از صدور هشدار دریایی سطح نارنجی و هشدار جوی سطح زرد در هرمزگان خبر داد.


مهرداد حسن‌زاده، مدیرکل مدیریت بحران استان، در پی صدور هشدار سطح نارنجی دریایی از آمادگی کامل نیروهای امدادی و دستگاه‌های مرتبط برای مقابله با مخاطرات جوی پیش رو خبر داد. 


به گفته وی این هشدار که از صبح پنجشنبه ۱۸ بهمن آغاز و تا اواخر وقت دوشنبه ۲۲ بهمن ادامه خواهد داشت، از وزش باد نسبتا شدید و مواج شدن دریا در خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان خبر می‌دهد.


حسن‌زاده با اشاره به جزئیات هشدار هواشناسی، گفت: طبق پیش‌بینی‌ها، پنجشنبه و جمعه وزش باد نسبتا شدید جنوب شرقی با سرعت ۴۵ کیلومتر بر ساعت (۲۵ نات) و ارتفاع موج تا ۲۰۰ سانتی‌متر (۷ پا) در خلیج فارس، به ویژه در بنادر غربی استان و نیمه غربی خلیج فارس، پیش‌بینی می‌شود. این شرایط در شنبه تا دوشنبه با وزش باد شدید شمال غربی تا جنوب غربی با سرعت ۵۰ کیلومتر بر ساعت (۲۸ نات) و ارتفاع موج مشابه، ادامه خواهد یافت. طی روز یکشنبه تا ظهر دوشنبه، شدت این مخاطره در خلیج فارس و تنگه هرمز به اوج خود می‌رسد.


مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان در خصوص اقدامات انجام شده، اظهار داشت: با توجه به سطح نارنجی هشدار (احتمال خسارت گسترده زیاد) و با هدف کاهش میزان خسارات احتمالی، ستاد مدیریت بحران استان در حالت آماده‌باش کامل قرار دارد. تمام بنادر و نقاط ساحلی استان به منظور افزایش آمادگی، تجهیز و آماده‌سازی شده‌اند. همچنین هماهنگی کامل با ارگان‌های امدادی مانند هلال احمر، نیروی دریایی و سایر نهادها انجام شده است.


حسن‌زاده ضمن تاکید بر رعایت توصیه‌های ایمنی، به شهروندان و دریانوردان توصیه کرد: از تردد شناورهای سبک و صیادی و انجام فعالیت‌های تفریحی و شنا در جزایر کیش، لاوان، ابوموسی، تنب بزرگ و کوچک، قشم، هرمز، لارک، هنگام، سیریک و جاسک به شدت خودداری شود. از خروج شناورها از مبادی غیرمجاز نیز جلوگیری به عمل آید و تردد شناورهای مسافربری با تمهیدات لازم برای افزایش ایمنی در کلیه مناطق دریایی استان انجام پذیرد. همچنین انتظار می‌رود صیادان و مالکان قفس‌های پرورش ماهی تمهیدات لازم برای محافظت از تجهیزات خود را به عمل آورند.


وی  افزود: مدیریت بحران استان هرمزگان به طور مستمر وضعیت را رصد کرده و به اطلاع‌رسانی به‌موقع و دقیق برای شهروندان ادامه خواهد داد.


مهرداد حسن‌زاده همچنین از صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خبر داد و گفت:  احتمال وزش بادهای نسبتا شدید، رگبار باران، رعد و برق و  تگرگ طی روزهای آینده وجود دارد.


وی افزود: این هشدار که از صبح پنجشنبه ۱۸ بهمن آغاز و تا اواخر وقت شنبه ۲۰ بهمن ادامه خواهد داشت، بر فعالیت سامانه بارشی در استان تاکید می‌کند و مناطق متاثر شامل بندرعباس، بستک، خمیر، سیریک، بندر لنگه، پارسیان، جاسک، بوموسی، جزیره سیری، حاجی آباد، رودان، بشاگرد، قشم، جزیره کیش، جزیره لاوان، میناب و هشت بندی می‌شود.


حسن‌زاده در این راستا گفت: با توجه به پیش‌بینی‌های فنی، احتمال سیلابی شدن موقت رودخانه‌های فصلی و آبگرفتگی معابر عمومی به ویژه در نیمه شرقی استان وجود دارد. همچنین افزایش باد در برخی نقاط می‌تواند اثرات قابل توجهی به همراه داشته باشد.


مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان با تاکید بر رعایت احتیاط، بیان کرد: ساکنان این مناطق باید از تردد و اسکان در حاشیه رودخانه‌های فصلی خودداری کنند و از استحکام سازه‌های سبک خود اطمینان حاصل کنند. همچنین توصیه می‌شود کشاورزان، محصولات خود را محافظت کنند و از صعود به ارتفاعات به ویژه در این مدت پرهیز کنند.

منبع خبر: خبر گزاری ایسناآخرین اخبار,پربازدید ترین اخبار, اخبار روز

بیشتر بخوانیماستارلینک چیست
بیشتر بخوانیمکرگیری بتن یا مغزه گیری بتن چیست و چگونه انجام میگیرید؟

دیدگاهتان را بنویسید

اعضای شورای امنیت درباره ایران با ویتکاف گفت وگو کردند
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

اعضای شورای امنیت درباره ایران با ویتکاف گفت وگو کردند

سفیر الجزایر گفت اعضای شورای امنیت سازمان ملل در دیدار با نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا درباره ایران، کمک‌های غزه و بحران اوکراین گفت‌وگو کردند.

Read More
نگاهی به ۷ تن از ثروتمندترین پادشاهان تاریخ جهان
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

نگاهی به ۷ تن از ثروتمندترین پادشاهان تاریخ جهان

در طول تاریخ، پادشاهان و حاکمان از روش‌های مختلفی برای افزایش ثروت خود و کشورشان استفاده کردند.

Read More
آموزش هزینه نیست سرمایه گذاری برای آینده کشور است
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

آموزش هزینه نیست سرمایه گذاری برای آینده کشور است

ایسنا/تهران رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران با تأکید بر نقش بی‌بدیل معلمان در تربیت نسل آینده‌ساز کشاورزی کشور، گفت: آموزش هزینه نیست بلکه سرمایه‌گذاری است؛ نیروی انسانی متخصص و ماهری که در این هنرستان پرورش پیدا می‌کند، آینده اشتغال و تولید در بخش کشاورزی را تضمین خواهد کرد.

Read More