بیرانوند با پرسپولیس تمرین کرد فیلم

دروازه‌بان مصدوم پرسپولیس توانست در تمرینات گروهی این تیم شرکت کند.


به گزارش ایسنا، در آخرین تمرین تیم فوتبال پرسپولیس پیش از نخستین دیدارش برابر النصر در لیگ قهرمانان آسیا، علیرضا بیرانوند در این تمرین حاضر شد و با سایر بازیکنان تمرین کرد تا احتمال حضورش در دیدار پرسپولیس و النصر در هفته نخست لیگ قهرمانان قوت بگیرد.


دروازه‌بان پرسپولیس که در دقایق ابتدایی دیدار دوستانه تیم ملی با بلغارستان از ناحیه کشاله پا مصدوم و از زمین خارج شد، روند درمانش را به سرعت گذرانده و در تمرینات این تیم حاضر شده است. البته هنوز حضور بیرانوند مقابل النصر قطعی نیست ولی کادر پزشکی باشگاه پرسپولیس در تلاش هستند تا این دروازه‌بان برابر رونالدو و یارانش درون قفس توری پرسپولیسی‌ها بایستد.

منبع خبر: خبر گزاری ایسناآخرین اخبار,پربازدید ترین اخبار, اخبار روز

دیدگاهتان را بنویسید

ببینید | وزیر خارجه: ما موافق یک توافق هستیم اما نه برای…
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

ببینید | وزیر خارجه: ما موافق یک توافق هستیم اما نه برای…

System.Windows.Forms.Label, Text: دانلود فیلم و سریال ایرانی و خارجی در رسانه مدرن فیلم بیشتر بخوانیمسریع ترین روش یادگیری و آموزش زبان انگلیسی

Read More