بیرانوند با پرسپولیس تمرین کرد فیلم

دروازه‌بان مصدوم پرسپولیس توانست در تمرینات گروهی این تیم شرکت کند.


به گزارش ایسنا، در آخرین تمرین تیم فوتبال پرسپولیس پیش از نخستین دیدارش برابر النصر در لیگ قهرمانان آسیا، علیرضا بیرانوند در این تمرین حاضر شد و با سایر بازیکنان تمرین کرد تا احتمال حضورش در دیدار پرسپولیس و النصر در هفته نخست لیگ قهرمانان قوت بگیرد.


دروازه‌بان پرسپولیس که در دقایق ابتدایی دیدار دوستانه تیم ملی با بلغارستان از ناحیه کشاله پا مصدوم و از زمین خارج شد، روند درمانش را به سرعت گذرانده و در تمرینات این تیم حاضر شده است. البته هنوز حضور بیرانوند مقابل النصر قطعی نیست ولی کادر پزشکی باشگاه پرسپولیس در تلاش هستند تا این دروازه‌بان برابر رونالدو و یارانش درون قفس توری پرسپولیسی‌ها بایستد.

منبع خبر: خبر گزاری ایسناآخرین اخبار,پربازدید ترین اخبار, اخبار روز

دیدگاهتان را بنویسید

مزایا و معایب تاکسی اینترنتی برای مسافران و رانندگان
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

مزایا و معایب تاکسی اینترنتی برای مسافران و رانندگان

مزایا و معایب تاکسی اینترنتی برای مسافران و رانندگان تاکسی‌های اینترنتی در چند سال گذشته توانسته‌اند بخش بزرگی از بازار حمل‌ونقل را به خود اختصاص دهند.

Read More
چگونه کیفیت آب شهری را با دستگاه تصفیه بهبود دهیم؟
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

چگونه کیفیت آب شهری را با دستگاه تصفیه بهبود دهیم؟

چگونه کیفیت آب شهری را با دستگاه تصفیه بهبود دهیم؟ آب آشامیدنی سالم و باکیفیت پایه سلامت انسان و رفاه خانواده است.

Read More