آمریکا باید تضمین بدهد تحریم ها ادامه یابد از مواضع خود کوتاه

تهران- ایرنا- نماینده ایرانیان کلیمی در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آمریکا باید تحریم‌ها را برداشته و تضمین بدهد، گفت: تا زمانی که آمریکاتحریم و فشار را علیه ملت ایران در دستور کار خود داشته باشند، جمهوری ایران هم از مواضع خود کوتاه نمی‌آید.


همایون سامح‌یه در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی ایرنا با تاکید بر لزوم اخذ تضمین های واقعی از آمریکا در مذاکرات رفع تحریم‌ها، اظهار داشت: در صورتی که آمریکایی‌ها به تعهدات برجامی خود عمل کنند و تحریم‌ها را بردارند و تضمین بدهند که دیگر ملت ایران را تحریم نمی‌کنند ما هم به تعهدات برجامی خود بازخواهم گشت اما تا زمانی که آنها تحریم و فشار را علیه ملت ایران در دستور کار خود داشته باشند ما هم از مواضع خود کوتاه نمی‌آییم.


نماینده ایرانیان کلیمی در مجلس خاطرنشان کرد: آمریکایی‌ها باید بدانند که جواب حرف زور، حرف زور است و جواب‌ های، هوی است و ملت ایران هیچگاه در مقابل زیاده‌خواهی ها و زورگویی های آمریکا کوتاه نخواهد آمد و از منافع خود دفاع خواهد کرد.



با اشاره به تزریق گاز به سانتریفیوژهای نسل پیشرفته گفت: این اقدام جمهوری اسلامی ایران در واکنش به تحریم‌های اخیر آمریکا انجام شد.


نماینده ایرانیان کلیمی در مجلس شورای اسلامی افزود: تزریق گاز به سانتریفیوژهای نسل پیشرفته در واکنش به تحریم‌های اخیر آمریکا این پیام را برای آمریکایی‌ها به همراه دارد که ملت ایران واهمه‌ای از فشارها و تحریم‌های آمریکا ندارد.


سامح‌یه اظهار داشت: هیچگاه به دنبال جنگ نیستیم و در مورد صنعت هسته‌ای نیز بهره‌برداری و استفاده ما از این صنعت و این انرژی کاملاً صلح‌آمیز است اما اجازه نمی‌دهیم که آمریکا و متحدانش بخواهند مانع پیشرفته کشور ما شوند.




دیدگاهتان را بنویسید

یزدانی اصفهانی ها مشتی هستند حریفان و رقابت های باکیفیت موجب
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

یزدانی اصفهانی ها مشتی هستند حریفان و رقابت های باکیفیت موجب

ایسنا/اصفهان قهرمان وزن ۷۴ کیلوگرم کشتی آزاد گفت: کیفیت بالا و عملکرد درخشان حریفان در مسابقات، موجب ارتقای کشتی کشورمان می‌شود.

Read More
ضرورت نوسازی تجهیزات آموزشی در آذربایجان شرقی
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

ضرورت نوسازی تجهیزات آموزشی در آذربایجان شرقی

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس سازمان آموزش فنی‌ و حرفه‌ای کشور ضمن بازدید از کارگاه‌های مهارت آموزی مرکز آموزش‌های تخصصی فنی و حرفه‌ای تبریز، بر ضرورت به‌روزرسانی و نوسازی تجهیزات آموزشی تاکید کرد.

Read More
اربیل آماده همکاری تجاری و اقتصادی با شرکت های قزوینی است
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

اربیل آماده همکاری تجاری و اقتصادی با شرکت های قزوینی است

ایسنا/قزوین استاندار اربیل گفت: زمینه سرمایه‌گذاری در اربیل برای فعالیت‌های تجاری و اقتصادی قزوینی‌ها فراهم است و امیدواریم با انعقاد تفاهمنامه شاهد تحولات صنعتی و کشاورزی باشیم.  امید خوشناو عصر سه‌شنبه ۹ اردیبهشت در دیدار با استاندار قزوین، که در سالن اجتماعات شهید سلیمانی استانداری قزوین برگزار شد، اظهار کرد: امروز شاهد حضور اولین هیئت […]

Read More