ایسنا/اصفهان مسئول پژوهش و اطلاعات مجموعه تاریخی، فرهنگی و مذهبی تخت فولاد از طراحی و راهاندازی کتابخانه دیجیتال دومین آرمستان بزرگ جهان تشیع خبر داد.
حمید خلیلیان به ایسنا گفت: در راستای تسهیل دسترسی به منابع کتابخانهای و مطالعاتی و همچنین اسناد و محتوای دیجیتال، سامانهای با عنوان کتابخانه دیجیتال طراحی و بهعنوان بستری بهمنظور بارگذاریِ محتوا آماده شد.
خلیلیان تصریح کرد: کتابخانه دیجیتال در ۶ بخش شامل تخت فولادشناسی، کتب فارسی، مقالات فارسی، عکسها و کتب مصور، بخش نسخ خطی دیجیتال، اسناد و مدارک سازمانی و معرفی شهدا طراحیشده است.
او کتابخانه دیجیتال را درگاهی جامع و چندرسانهای برشمرد و ادامه داد: این کتابخانه شامل منابع اطلاعاتی در ۵۰۰۰ فایل و در قالب ۲۰۰۰ رکورد با قابلیت مطالعه آنلاین، جستجو، شنیدن و تماشای فیلمهای مستند تخت فولاد است.
خلیلیان کتابخانه دیجیتال را بستری مهم و تأثیرگذار برای شبکهسازی پژوهشی و تحقیقاتیِ حوزه تخت فولاد برشمرد و بیان کرد: اسناد و مدارک بینظیر و کمنظیر، پژوهشها و تحقیقات کتاب، مقالات، منابع چندرسانهای اعم از فیلم، تیزرها، سخنرانیها، مصاحبهها، تاریخ شفاهی، فایلهای صوتی در کتابخانه وجود دارد.
مسئول پژوهش و اطلاعات مجموعه تاریخی، فرهنگی و مذهبی تخت فولاد از طراحی و راهاندازی کتابخانه دیجیتال این مجموعه به مطالب بارگذاری شده در کتابخانه دیجیتال اشاره کرد و افزود: پیشینه تاریخی و تمدنی و هنری نقشههای جغرافیایی، آرشیو تصویری و بصری، تکایا و آرامگاهها، شناسنامه کامل تکیه شامل عنوان کامل تکیه، موقعیت جغرافیایی، نقشه، پلان، مشاهیر و شخصیتها، جلوههای هنر و معماری، سنگ قبور، سنگنوشتهها، آلبوم تصاویر، داستانها و حکایات، اسناد و مدارک، فهرست متوفیان تکیه و همچنین هنر و معماری، مشاهیر و شخصیتها، بروشورها، پوسترها و بخشی از مقالات یک دانشنامه و همایشها و بخشهایی از کتابها و دستنویسها ازجمله محتواهای بارگذاری شده در این کتابخانه موجود است.
منبع خبر: خبر گزاری ایسناآخرین اخبار,پربازدید ترین اخبار, اخبار روزلینک مطالب دیگربهترین مشاورین کسب و کار چه ویژگیهایی دارند