هموار شدن مسیر توسعه ی اقتصاد دیجیتال در آذربایجان شرقی

ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان شرقی با بیان این‌که فناوری از نیازهای اصلی جوامع بشری است، گفت: آغاز نهضت جهادی توسعه فیبرنوری شرکت مخابرات ایران (نجما) در آذربایجان شرقی مسیر توسعه‌ی اقتصاد دیجیتال را هموار خواهد کرد.


عابدین خرّم روز شنبه، هشتم مهرماه در آیین بهره برداری از مرحله نخست نهضت جهادی توسعه شبکه فیبرنوری شرکت مخابرات ایران «نجما» در استان، اظهار کرد: امروزه اینترنت و فضای مسئله‌ای بسیار مهم است که اطلاعاتی با حجم بالایی را دربردارد که زندگی اجتماعی اداری و شخصی ما را تحت تاثیر قرار می‌دهد.


به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: ارتباطات و فناوری در تمامی ابعاد زندگی ما نفوذ کرده است و هر کشوری که در آن اقتصاد دیجیتال مبنای توسعه باشد، آن منطقه از نظر اقتصادی بسیار توسعه یافته است.


وی افزود: نباید از کاروان توسعه و فناوری عقب بمانیم و به همین دلیل باید اهتمام ویژه‌ای به طرح فیبر نوری داشته باشیم زیرا نقش اساسی در ارتقاء خدمات سرعت، اطمینان و امنیت و … دارد.


خرّم بیان کرد: فیبر نوری زمینه‌ای بستری سخت افزاری دارد ولی با این حال شتاب‌ دهنده‌ای برای فعالیت‌ها و بستر نرم افزاری محسوب می‌شود.

منبع خبر: خبر گزاری ایسناآخرین اخبار,پربازدید ترین اخبار, اخبار روز

بیشتر بخوانیمرونالدو زدگی حاد یا حادترین رونالدو مسئله این است؟
بیشتر بخوانیمشیرآلات بهداشتی

دیدگاهتان را بنویسید

جهاد اسلامی مقاومت هرگز از مقابله با جنایات اشغالگران دست نخواهد
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

جهاد اسلامی مقاومت هرگز از مقابله با جنایات اشغالگران دست نخواهد

جنبش جهاد اسلامی یورش‌ها به مسجدالاقصی را تلاشی مذبوحانه برای ضربه زدن به مقدسات اسلامی دانست و تاکید کرد که مقاومت هرگز از مقابله با این جنایات دست نخواهد کشید.

Read More
برای حل مشکلات از ظرفیت های درونی فرهنگیان استفاده کنیم
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

برای حل مشکلات از ظرفیت های درونی فرهنگیان استفاده کنیم

ایسنا/لرستان مدیر کل آموزش و پرورش لرستان گفت: به جای تمرکز بر آسیب‌ها، می‌توان از ظرفیت‌های درونی آموزش و پرورش برای طراحی راهکارهای پایدار استفاده کرد.

Read More
راهکار پژوهشگران برای بالا بردن بازده و کاهش آلایندگی در فرایند
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

راهکار پژوهشگران برای بالا بردن بازده و کاهش آلایندگی در فرایند

پژوهشگران دانشگاه تهران، راهکاری برای بهبود بازدهی و پایداری فرایند تولید انرژی از زیست‌توده ارائه کردند.

Read More