قزل آلای تنوری منبع ویتامین دی

ماهی منبع مناسبی از ویتامین D است و در فصل سرد سال که کمتر با نور خورشید مواجه می‌شویم می‌تواند تامین‌ کننده کمبود دریافت این ویتامین از راه نور خورشید باشد. با شیوع بیماری کرونا مصرف این ویتامین بیشتر از قبل مورد توجه قرار گرفته است.


گروه ایرنا زندگی – ماهی منبع مناسبی از ویتامین D است و در فصل سرد سال که کمتر با نور خورشید مواجه می‌شویم می‌تواند تامین‌ کننده کمبود دریافت این ویتامین از راه نور خورشید باشد. با شیوع بیماری کرونا مصرف این ویتامین بیشتر از قبل مورد توجه قرار گرفته است. کارشناسان علم تغذیه می‌گویند مصرف دو وعده ماهی در طول هفته می‌تواند نقش زیادی در تامین این ویتامین در بدن داشته باشد. در اینجا طرز تهیه ماهی قزل‌آلای مجلسی را برای شما آورده‌ایم.


*** مواد لازم ماهی قزل آلای تنوری


    ماهی یک عدد


    سیب زمینی (ورقه شده) ۲ عدد


    آبلیمو ۳ قاشق غذا خوری


    روغن زیتون ۱/۴ پیمانه(لیوان)


    زعفران آب کرده (غلیظ) یک قاشق چای خوری


    سیر (پوره شده) ۲ حبه


    سبزیجات (برای تزیین و اختیاری) به مقدار لازم


    رب انار به مقدار لازم


    نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم


    لیموترش ورقه ای یک عدد


 قزل آلای تنوری، منبع ویتامین‌ دی


*** طرز تهیه


مرحله اول


برای تهیه ماهی قزل آلا تنوری خانگی ابتدا درون یک کاسه نمک را همراه با فلفل و پوره سیر مخلوط کنید، سپس زردچوبه آبلیمو و نصف روغن زیتون را همراه با زعفران به این مواد اضافه نمایید، حالا روی پوست ماهی و داخل شکم آن را مرینیت کنید.


مرحله دوم


درمرحله و ماهی را برای مدت زمان ۶۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید تا حسابی ادویه ها بخورد گوشت ماهی برود. حالا سینی فر را با ورقه‌های فویل بپوشانید سپس روی فویل را چرب کرده و برروی آن سیب زمینی های ورقه شده را بچینید.


مرحله سوم


در مرحله بعد سطح روی سیب زمینی ها را هم چرب کنید و پس از آن فیله ماهی را روی سیب زمینی ها قرار دهید . با انجام دادن این ترفند شما از چسبیدن خوراک ماهی مجلسی به فویل جلوگیری می کنید. اکنون با الباقی روغن زیتون روی سطح ماهی را چرب نمایید ‌.


مرحله چهارم


در مرحله بعد و قبل از اینکه ماهی را درون فر قرار دهید چند عدد برگه لیمو ترش تازه داخل شکم ماهی قرار دهید اکنون سینی فر را روی طبقه وسط فر قرار داده و برای مدت زمان ۴۵ دقیقه و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد اجازه دهید تا خوراک ماهی شما پخته شود.


مرحله پنجم


در مرحله بعد و پس از اینکه ماهی قزل‌آلا خوشمزه پخته شد سینی را از درون فر خارج نموده و اجازه دهید کمی سرد شود اکنون روی ماهی را با رب انار بپوشانید و خوراک خود را همراه با سبزی تازه و پلوی ایرانی سرو نمایید.


انتهای پیام/



آخرین بروزرسانی سایت: 1400-12-18 19:40

دیدگاهتان را بنویسید

بزرگترین تولید کننده میوه خشک در ایران؛ معرفی برترین‌ها و نقش صنایع غذایی موژان
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

بزرگترین تولید کننده میوه خشک در ایران؛ معرفی برترین‌ها و نقش صنایع غذایی موژان

بزرگترین تولید کننده میوه خشک در ایران؛ معرفی برترین‌ها و نقش صنایع غذایی موژان میوه خشک یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین تنقلات سالم در ایران و جهان است که به دلیل ماندگاری بالا، طعم خوش و فواید تغذیه‌ای، جایگاه ویژه‌ای در سبد غذایی خانواده‌ها دارد.

Read More
رازهای آرایش حرفه ای؛ از تکنیک های بیوتی بلاگرها تا ترفندهای ماندگاری میکاپ
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

رازهای آرایش حرفه ای؛ از تکنیک های بیوتی بلاگرها تا ترفندهای ماندگاری میکاپ

آرایش حرفه‌ای فقط به این معنی نیست که صورت‌تان زیبا دیده شود؛ بلکه یعنی آرایش‌تان از لحظه‌ای که می‌زنید تا پایان روز، همان کیفیت و تازگی را حفظ کند. حتما شما هم این سناریو را تجربه کرده‌اید: صبح که از خانه بیرون می‌روید، همه چیز بی‌نقص است؛ اما بعد از چند ساعت، فاندیشن خط‌افتاده، بینی […]

Read More
ارائه بهترین قیمت پسته عمده و خرده | کیفیت عالی، قیمت مناسب
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

ارائه بهترین قیمت پسته عمده و خرده | کیفیت عالی، قیمت مناسب

ارائه بهترین قیمت پسته عمده و خرده | کیفیت عالی، قیمت مناسب اگر به دنبال خرید پسته با بهترین قیمت و بالاترین کیفیت هستید، جای درستی آمده‌اید! ما در پسته حاج یوسف با حذف واسطه‌ها و خرید مستقیم از باغات مرغوب ایران، این امکان را فراهم کرده‌ایم که پسته و فرآورده‌های آن را هم به […]

Read More