دیدار معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت خارجه با سفرای آلمان و هند

تهران – ایرنا – معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه در دیدار با سفرا و نمایندگان دائم آلمان و هند در وین، درباره ضرورت زمینه‌سازی و انعقاد قراردادهای جدید اقتصادی توافق کردند.


به گزارش خبرنگار سیاست خارجی ایرنا، مهدی صفری معاون دیپلماسی وزیر امورخارجه کشورمان، عصر دوشنبه در حاشیه مذاکرات رفع تحریم‌های ظالمانه، با سفرا و نمایندگان دائم آلمان و هند در وین ملاقات و درباره بسط و تحکیم روابط اقتصادی دوجانبه در حوزه‌های مختلفی همچون نفت، امور بانکی، امور بندری و شرکت‌های اقتصادی بحث و تبادل نظر کرد.


در این ملاقات، طرفین ضمن تأکید بر ضرورت آمادگی برای زمینه‌سازی و انعقاد قراردادهای جدید اقتصادی، توافق کردند تا به رایزنی‌های خود در این زمینه ادامه داده و مسیر را برای ارتقای روابط دوجانبه در این حوزه هموار کنند.


دور هشتم مذاکرات لغو تحریم‌ها که از ششم دی ماه سال جاری در وین آغاز شده، یکی از طولانی‌ترین دورهای مذاکرات است و شرکت‌کنندگان سرگرم تکمیل پیش‌نویس متن توافق و تصمیم‌گیری در مورد برخی موضوعات اختلافی بوده‌اند. قریب به اتفاق هیأت‌ها اذعان دارند که گفت‌وگوها به‌رغم پیچیدگی برخی مسائل رو به جلو و در مسیر پیشرفت است.


دیدگاهتان را بنویسید

آموزش زبان ترکی آلمانی و فرانسه در رشت
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

آموزش زبان ترکی آلمانی و فرانسه در رشت

آموزش زبان ترکی آلمانی و فرانسه در رشت یکی از دغدغه های مهم مردم برای آموزش زبان مورد نظر خود در رشت انتخاب یک مرجع مناسب جهت آموزش است.

Read More
فایننشال تایمز اروپا نمی تواند جای خالی آمریکا در حمایت از اوکراین
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

فایننشال تایمز اروپا نمی تواند جای خالی آمریکا در حمایت از اوکراین

ائتلاف موسوم به «ائتلاف مشتاق‌ها» به‌رغم نمایش‌های سیاسی پرزرق‌وبرق، توان و اراده کافی برای حمایت مؤثر از اوکراین را ندارد و ضعف اروپا در تأمین تسلیحات و فقدان اجماع برای اعزام نیروهای صلحبان مانع تحقق اهداف این ائتلاف شده است.

Read More
روایت جالب مهدی فخیم زاده از بازی در نقش نمکی
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

روایت جالب مهدی فخیم زاده از بازی در نقش نمکی

به گزارش ایسنا، همشهری نوشت: روایت جالب مهدی فخیم‌زاده (بازیگر و کارگردان ۸۲ ساله) از بازی در نقش نمکی «مسافران مهتاب» را در ادامه مشاهده می‌کنید.

Read More