برگزاری مسابقات شنای آزاد پلیس کشور در بوشهر

ایسنا/بوشهر فرمانده انتظامی استان بوشهر از برگزاری اولین دوره مسابقات شنای آزاد کشور پس از وقفه ۱۲ ساله در بندر بوشهر خبر داد. 


سردار حیدر سوسنی سه‌شنبه ۱۶ خرداد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اولین دوره مسابقات شنای آزاد پلیس کشور به میزبانی استان بوشهر در سواحل نیلگون خلیج فارس برگزار شد.


وی اضافه کرد: این مسابقات با حضور ۲۰ تیم شنا از استان‌های مختلف به استعداد ۵۷ نفر شناگر از کارکنان پلیس و در ۵ رده سنی با نظم و انضباط خاصی برگزار شد.


فرمانده انتظامی استان بوشهر افزود: با پیگیری‌های مستمر استان، این مسابقات با شور و هیجان خاصی در اسکله “جفره” بندر بوشهر پس از ۱۲ سال وقفه برگزار که استقبال و اعلام رضایت شرکت کننده گان را به همراه داشت.


این مقام انتظامی تاکید کرد: این دوره از مسابقات با حضور سردار “فدوی” رئیس هیات شنای فراجا، سرهنگ “رئیس علی حاتمی” مدیر کل ورزش و آمادگی جسمانی فراجا، “محمد منصور زاده” نایب رئیس هیات شنای استان و تنی چند از مسولین استانی و با مشارکت پایگاه دریابانی شهرستان بوشهر برگزار شد. 

منبع خبر: خبر گزاری ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

اعضای شورای امنیت درباره ایران با ویتکاف گفت وگو کردند
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

اعضای شورای امنیت درباره ایران با ویتکاف گفت وگو کردند

سفیر الجزایر گفت اعضای شورای امنیت سازمان ملل در دیدار با نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا درباره ایران، کمک‌های غزه و بحران اوکراین گفت‌وگو کردند.

Read More
نگاهی به ۷ تن از ثروتمندترین پادشاهان تاریخ جهان
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

نگاهی به ۷ تن از ثروتمندترین پادشاهان تاریخ جهان

در طول تاریخ، پادشاهان و حاکمان از روش‌های مختلفی برای افزایش ثروت خود و کشورشان استفاده کردند.

Read More
آموزش هزینه نیست سرمایه گذاری برای آینده کشور است
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

آموزش هزینه نیست سرمایه گذاری برای آینده کشور است

ایسنا/تهران رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران با تأکید بر نقش بی‌بدیل معلمان در تربیت نسل آینده‌ساز کشاورزی کشور، گفت: آموزش هزینه نیست بلکه سرمایه‌گذاری است؛ نیروی انسانی متخصص و ماهری که در این هنرستان پرورش پیدا می‌کند، آینده اشتغال و تولید در بخش کشاورزی را تضمین خواهد کرد.

Read More