برپایی میز ارتباطات مردمی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در

همدان-ایرنا- مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان گفت: میز ارتباطات مردمی(میز خدمت) وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی همزمان با سفر ریاست جمهوری به این استان، در سالن چند منظوره مجموعه ورزشی کارگران شهر برپا می شود.


یوسف شعبانی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: میز خدمت  این وزارتخانه برای دریافت و پیگیری مظالبات شهروندان در حوزه های تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تامین اجتماعی، بهزیستی ، فنی و حرفه ای، بانک رفاه کارگران، بانک توسعه تعاون، صندوق کار آفرینی امید، صندوق بازنشستگی و صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و کشاورزان استان تشکیل و فعال می‌شود.


برپایی میز ارتباطات مردمی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سفر استانی دولت به همدان


وی اظهار داشت: ستاد ارتباطات مردمی دستگاه‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع (نماینده تام‌الاختیار)و مدیر کل دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات (نماینده ویژه) مقام عالی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به مدت ۲ روز در روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه( ۵ و ۶ مرداد) از ساعت ۸ صبح تا ۱۸ عصر در محل مجموعه فرهنگی ورزشی کارگران شهر همدان واقع در میدان مدرس – ابتدای خیابان شهید رجایی برپا و آماده دریافت و پاسخگویی به مطالبات و خواسته های مردم شریف استان همدان است.


استاندار همدان نیز به اشاره به سفر استانی دولت به این استان در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت که در راستای پاسخگویی به سئوالات و پیگیری مطالبات مردمی، میز خدمت همزمان با ایام سفر استانی رییس جمهور در ۳۰ دستگاه اجرایی استان برپا می شود.


علیرضا قاسمی فرزاد افزود: یکی‌ از تدابیر دیگری که در راستای سهولت دسترسی مردم استان همدان به مسئولان و کارگزاران دولت اندیشیده شده، راه‌اندازی «میز خدمت» در دستگاه‌های اجرایی استان است. 


وی اظهار داشت: روال کارِ میز خدمت بر این اساس است که نماینده‌ هر وزارتخانه در دستگاه اجرایی مربوطه مستقر شده و مردم می‌توانند با مراحعه به دستگاه مربوطه، درخواست، مشکلات و شکایات خود را به صورت حضوری، چهره‌به‌چهره و شفاهی یا مکتوب به نماینده آن وزارتخانه ارائه کنند.


وی تصریح کرد: این اقدام تسهیل‌گرانه، بیشتر در راستای حل مسائل و مشکلات مردم استان همدان انجام شده است. 


برپایی میز ارتباطات مردمی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سفر استانی دولت به همدان


نماینده عالی دولت در استان همدان، همچنین به فعالیت سامانه سامد «سامانه‌ ارتباطات مردم و دولت» در جریان سفر استانی رییس جمهور خبر داد و گفت: این سامانه، یک روز قبل از سفر رییس جمهور به استان همدان (هشت صبح روز چهارشنبه پنج مرداد) افتتاح و تا ساعت  ۲۱ روز پنج‌شنبه ۶ مرداد فعال و آماده دریافت مطالب و مطالبات مردمی خواهد بود.


آیت الله رییسی رییس جمهور در سی امین سفر استانی دولت روز پنج شنبه ۶ مردادماه جاری به دارالمومنین و دارالمجاهدین همدان سفر می کند.


به گزارش ایرنا، رییس جمهور در چندماهه اخیر و از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم ضمن یک سفر به شهرستان های استان تهران، به ترتیب به استان‌های خوزستان، سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، ایلام، کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، فارس، اردبیل، سمنان، زنجان، لرستان، یزد، قم، هرمزگان، گیلان، گلستان، مازندران، خراسان رضوی، البرز، قزوین، آذربایجان غربی، خوزستان (سفر سرزده به آبادان / ‏‬ متروپل)، آذربایجان شرقی، چهارمحال و بختیاری، اصفهان، خراسان شمال، کردستان، کرمانشاه و مرکزی سفر کرده است.


استان همدان سی امین مقصد سفرهای استانی رییس جمهور و هیات دولت است.


خبرها و گزارش های بیشتر از سفر استانی رییس جمهور به این استان را در پرونده خبری «”https://www.irna.ir/subject/84833689/%D8%AF%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D9%87%DA%AF%D9%85%D8%AA%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%85%DB%8C%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D9%85%DB%8C%D9%86-%D8%B3%D9%81%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%B1%DB%8C%DB%8C%D8%B3-%D8%AC%D9%85%D9%87%D9%88%D8%B1″>دیار هگمتانه میزبان سی‌امین سفر استانی رییس جمهور» دنبال کنید.


وب گردی

“https://sohaeshop.com/product-category/%D8%A2%DB%8C%D9%81%D9%88%D9%86-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C/”>آیفون تصویری “https://mz724.ir/”>بلیط هواپیما موج زمزم “https://iransite.com”>طراحی سایت ایران سایت


admin_mti1360

دیدگاهتان را بنویسید

یزدانی اصفهانی ها مشتی هستند حریفان و رقابت های باکیفیت موجب
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

یزدانی اصفهانی ها مشتی هستند حریفان و رقابت های باکیفیت موجب

ایسنا/اصفهان قهرمان وزن ۷۴ کیلوگرم کشتی آزاد گفت: کیفیت بالا و عملکرد درخشان حریفان در مسابقات، موجب ارتقای کشتی کشورمان می‌شود.

Read More
ضرورت نوسازی تجهیزات آموزشی در آذربایجان شرقی
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

ضرورت نوسازی تجهیزات آموزشی در آذربایجان شرقی

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس سازمان آموزش فنی‌ و حرفه‌ای کشور ضمن بازدید از کارگاه‌های مهارت آموزی مرکز آموزش‌های تخصصی فنی و حرفه‌ای تبریز، بر ضرورت به‌روزرسانی و نوسازی تجهیزات آموزشی تاکید کرد.

Read More
اربیل آماده همکاری تجاری و اقتصادی با شرکت های قزوینی است
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

اربیل آماده همکاری تجاری و اقتصادی با شرکت های قزوینی است

ایسنا/قزوین استاندار اربیل گفت: زمینه سرمایه‌گذاری در اربیل برای فعالیت‌های تجاری و اقتصادی قزوینی‌ها فراهم است و امیدواریم با انعقاد تفاهمنامه شاهد تحولات صنعتی و کشاورزی باشیم.  امید خوشناو عصر سه‌شنبه ۹ اردیبهشت در دیدار با استاندار قزوین، که در سالن اجتماعات شهید سلیمانی استانداری قزوین برگزار شد، اظهار کرد: امروز شاهد حضور اولین هیئت […]

Read More