ایجاد مجتمع های اداری در شهرستان های کمتر از ۷۰ هزار نفر

ایسنا/اصفهان رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور گفت: هدف از مجتمع‌های اداری افزایش رضایتمندی و تسریع در انجام امور مردم است. به این ترتیب که همه ادارات در شهرستان‌های کمتراز ۷۰ هزار نفر جمعیت در یک مجتمع زیرنظر فرمانداری فعالیت کنند تا مردم به جای مراجعه به ادارات در مکان‌های مختلف، همه خدمات را در یک مکان دریافت کنند. 


علاالدین رفیع‌زاده، درحاشیه نشست شورای راهبردی توسعه مدیریت استانداری اصفهان، درجمع خبرنگاران، اظهار کرد: رفع مشکلات اداری استان چه از لحاظ ساختاری و چه از لحاظ نیروی انسانی دراولویت است. برای این کار باید اطلاعات دقیقی توسط مدیریت برنامه.ریزی استان با همکاری دستگاه‌های اجرایی تهیه و ارایه شود تا ما با تاملی که با وزارتخانه‌ها داریم بتوانیم مشکلات دستگاه‌های اجرایی  را چه از لحاظ نیروی انسانی و چه از لحاظ ساختاری رفع کنیم. 


وی افزود: دراین راستا، قرار شد اطلاعات موردنیاز توسط مدیریت برنامه ریزی استان با همکاری واحدهای استانی تهیه و جمع بندی شود تا ما با تعاملی که با وزارتخانه‌ها داریم بتوانیم مشکل دستگاه‌های اجرایی را از طریق صدور مجوز استخدامی جدید یا اصلاح ساختار اداری رفع کنیم.


رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور به سامانه فوریت‌های اداری نیز اشاره کرد و گفت: با توجه به شعار دولت که خدمت رسانی به خدمت گیرندگان  در شهرستان‌ها و استان‌ها است، درصدد هستیم تا از طریق  این کانال، براساس نظر مردم و نحوه خدمتی که دریافت می‌کنند، بتوانیم ارزیابی دقیقی نسبت به نحوه خدمت رسانی دستگاه‌ها به مردم داشته باشم. همچنین اگر یک نهاد یا واحدهای عملیاتی مانند بانک‌ها یا بیمه کمبود نیروی انسانی داشته باشند، بتوانیم سریع مشکل را شناسایی و رفع کنیم. چارچوب کلی سامانه تقریبا کامل شده است و به مرور اطلاعات بیشتری در مورد آن اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.


معاون رئیس جمهور در مورد استخدام نیروی جدید گفت: فردا دوازدهمین دوره آزمون استخدامی با حضور ۱۰۸ هزار نفر برگزار می‌شود. در این آزمون نزدیک ۶۵۰۰ مجوز استخدام برای ۱۷ دستگاه اجرایی صادر شده است. نتیجه این آزمون هم در حدود یک ماه آینده مشخص خواهد شد. 

منبع خبر: خبر گزاری ایسناآخرین اخبار,پربازدید ترین اخبار, اخبار روز

دیدگاهتان را بنویسید

برف و کولاک در ژاپن ترافیک و سفرهای هوایی در هوکایدو مختل
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

برف و کولاک در ژاپن ترافیک و سفرهای هوایی در هوکایدو مختل

بارش سنگین برف، ترافیک و سفرهای هوایی را در هوکایدو، شمالی‌ترین جزیره ژاپن مختل کرده است.

Read More
شروط روسیه برای از سر گیری مذاکرات صلح با دولت اوکراین
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

شروط روسیه برای از سر گیری مذاکرات صلح با دولت اوکراین

وزارت خارجه روسیهوزارت امور خارجه روسیه با تاکید بر آمادگی این کشور برای برگزاری مذاکرات جدی صلح با اوکراین اعلام کرد برای برگزاری این مذاکرات نخست باید جوانب قانونی مشروعیت ولودیمیر زلنسکی که دوره ریاست جمهوری‌اش در ماه مه ۲۰۲۴ منقضی شده و حکم او به ممنوع ساختن مذاکرات با روسیه، حل‌وفصل شوند.

Read More
امکان پهلوگیری کشتی های ۸۰ هزار تنی در بندرامام فراهم شد
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

امکان پهلوگیری کشتی های ۸۰ هزار تنی در بندرامام فراهم شد

ایسنا/خوزستان همزمان با دهه فجر از ۳ پروژه عمرانی بخش دولتی و ۴ پروژه سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در حوزه‌های احداث زیرساخت‌های بندری و دریایی، ارتقاء ظرفیت‌های ترانزیتی و ایجاد صنایع تبدیلی و ارزش افزوده منطقه ویژه بندرامام(ره) بهره‌برداری شد.

Read More