ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری سیستان و بلوچستان رسیدن به توسعه پایدار را منوط به توجه ویژه به مقوله فرهنگ و گفتمان توسعه دانست و تاکید کرد که فرهنگ و گفتمان توسعه میبایست زمینه ساز برنامههای توسعه پایدار قرار گیرد.
زهرا ابراهیمی امروز دوشنبه در نخستین پنل تخصصی بررسی نقش زنان سیستان و بلوچستان در گفتمان توسعه، که به محورهای توسعه پایدار، امنیت راهبردی، همدلی اجتماعی، خلاقیت و نوآوری، و بحرانهای اقلیمی و توسعه اقتصاد دریامحور با حضور جمعی از بانوان در پارک علم و فناوری برگزار شد افزود: توسعه صرفاً با تکیه بر توسعه اقتصادی ، شرایط ساختاری خاصی را ایجاد میکند که میتواند به احساس عدم همراهی جامعه محلی و آسیبپذیری منتج گردد. از این رو، باید فرهنگ به عنوان ستون فقرات توسعه، مورد توجه ویژه قرار گیرد.
وی تابآوری و تربیت نسل جدید برای دستیابی به یک جامعه توسعهیافته را از مهمترین وظایف زنان در مسیر توسعه دانست و اظهار کرد: تابآوری به معنای کسب مهارت در مدیریت احساسات در برابر چالشها و مشکلات و تبدیل مشکل به مساله است تا متناسب آن راهکار و برنامه اقدام و عمل برای عبور از فراز و فرودها ، نیاز به خلاقیت و توان مدیریتی داریم.
وی با اشاره به فعالیتهای زنان سیستان و بلوچستان در سطوح مدیریتی از دهه ۸۰ یکی از افتخارات استان را نرخ بالای مشارکت بانوان در مسائل اجتماعی و سیاسی دانست.
ابراهیمی به اهمیت آموزش و پرورش اشاره کرد و تقویت باور توانمندی در دختران، ارتقای مهارتهای ارتباطی در میان دانشآموزان دختر و آشنا کردن آنها با جایگاه خود را از مهمترین راهکارها برای توسعه در ابعاد مختلف دانست و گفت: نسل آتی از دوران نوجوانی در این زمینه آمادگی ذهنی و مهارتی کسب کند.
منبع خبر: خبر گزاری ایسناآخرین اخبار,پربازدید ترین اخبار, اخبار روزبیشتر بخوانیم تفاوت بوتاکس و فیلرهای پوستی چیست؟
بیشتر بخوانیم گاوصندوق اداری چیست؟