انتقاد حقوقدان بین الملل از انفعال اروپا در قبال حمله بیروت

حقوقدان و کارشناس امور بین الملل در توئیتی به انفعال اتحادیه اروپا در قبال اقدامات وحشیانه رژیم صهیونیستی در قبال لبنان واکنش نشان داد.


به گزارش ایسنا، رضا نصری، حقوقدان و کارشناس امور بین الملل در این توئیت نوشت:


نه آقای بورل!


اروپا هیچ‌گونه فشار دیپلماتیک برای توقف نتانیاهو اعمال نکرد.


نه تحریمی وضع شد، نه توافق همکاری اتحادیه اروپا و اسرائیل تعلیق شد، نه سفرا فراخوانده شدند، نه دیپلمات‌های اسرائیلی اخراج شدند، نه پروازهای اسرائیلی به حال تعلیق درآمدند، نه هیچ ابتکاری در شورای امنیت یا مجمع عمومی صورت گرفت—حتی هیچ تهدید جدی به توسل به چنین اقداماتی صورت نگرفت. 


در نهایت، اروپا فقط از «همه طرف‌ها» خواست تا خویشتنداری کنند و همان ذکر  همیشگی را بر زبان راند که «اسرائیل حق دارد از خود دفاع کند»!

منبع خبر: خبر گزاری ایسناآخرین اخبار,پربازدید ترین اخبار, اخبار روز

دیدگاهتان را بنویسید

اعضای شورای امنیت درباره ایران با ویتکاف گفت وگو کردند
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

اعضای شورای امنیت درباره ایران با ویتکاف گفت وگو کردند

سفیر الجزایر گفت اعضای شورای امنیت سازمان ملل در دیدار با نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا درباره ایران، کمک‌های غزه و بحران اوکراین گفت‌وگو کردند.

Read More
نگاهی به ۷ تن از ثروتمندترین پادشاهان تاریخ جهان
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

نگاهی به ۷ تن از ثروتمندترین پادشاهان تاریخ جهان

در طول تاریخ، پادشاهان و حاکمان از روش‌های مختلفی برای افزایش ثروت خود و کشورشان استفاده کردند.

Read More
آموزش هزینه نیست سرمایه گذاری برای آینده کشور است
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

آموزش هزینه نیست سرمایه گذاری برای آینده کشور است

ایسنا/تهران رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران با تأکید بر نقش بی‌بدیل معلمان در تربیت نسل آینده‌ساز کشاورزی کشور، گفت: آموزش هزینه نیست بلکه سرمایه‌گذاری است؛ نیروی انسانی متخصص و ماهری که در این هنرستان پرورش پیدا می‌کند، آینده اشتغال و تولید در بخش کشاورزی را تضمین خواهد کرد.

Read More