فوت و فن های تهیه دیگچه دسری جذاب

«دیگچه مشهدی» از دسرهای محلی است که در استان خراسان پخت می‌شود و اسم‌ دسر نشانگر پخت بیشتر این دسر در مشهد است.


«دیگچه مشهدی» از دسرهای محلی است که در استان خراسان پخت می‌شود و اسم‌ دسر نشانگر پخت بیشتر این دسر در مشهد است.


مواد لازم برای تهیه دیگچه:


طرز تهیه و دستور پخت دیگچه:


۱. برنج را شسته و به مدت یک ساعت خیس کنید.بگذارید خوب بپزد می‌توانید از برنج خورد که مخصوص آش است استفاده کنید.


۲. زمانی که آب برنج تبخیر شد شیر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا شیر به خورد برنج برود.


۳. به ترتیب شکر را اضافه کرده و هم بزنید و سپس هل را اضافه کنید باید آنقدر مواد بجوشد تا سفت شود.


۴. در آخر گلاب و بعد از چند دقیقه کره را اضافه کنید.


۵. حالا زمان آن رسیده است که دیگچه مشهدی را دم کنید.


۶. در این مرحله زعفران دم کرده را در گوشه‌ای از قابلمه بریزید و هم بزنید تا نیمی از آن زرد رنگ شود.


۷. دسر دیگچه را مانند برنج به مدت نیم ساعت دم کنید و ضروری است که حرارت خیلی کم باشد.


۸. بعد از خنک شدن این دسر را با خلال پسته و زعفران میل کنید.


فوت و فن‌ها:


– برای برگرداندن دسر دیگچه قابلمه پخت باید نچسب باشد. می‌توانید از قالب مخصوص دسر استفاده کنید باید ته قالب را کمی با کره چرب کنید بعد از خنک شدن به راحتی از قابلمه و یا قالب جدا می‌شود.


دیدگاهتان را بنویسید

آینده بازار اقامت و مهاجرت در ترکیه
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

آینده بازار اقامت و مهاجرت در ترکیه

آینده بازار اقامت و مهاجرت در ترکیه ترکیه سال‌هاست یکی از مهم‌ترین مقاصد مهاجرتی برای ایرانی‌ها و خیلی از اتباع کشورهای همسایه محسوب می‌شه.

Read More
بیش از یک ساک دستی، بخشی از استایل تو
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

بیش از یک ساک دستی، بخشی از استایل تو

بیش از یک ساک دستی، بخشی از استایل تو در دنیای امروز، سبک زندگی و سلیقه‌ی شخصی در تمام جنبه‌های روزمره ما حضور دارد — از نحوه‌ی لباس پوشیدن گرفته تا انتخاب وسایل کوچک و کاربردی.

Read More
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

عکس| علی علیپور گلش را به چه کسی تقدیم کرد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ در دیدار حساس پرسپولیس و ذوب‌آهن، علی علیپور یکی از چهره‌های درخشان میدان بود.

Read More