کاهش قیمت ارز در پی خبرهای خوش

در پی انتشار خبرهای مثبت در راستای احتمال توافقات بین‌المللی صورت گرفته و آزادسازی بخشی از منابع ارزی ایران، واکنش بازار ارز ثبات و کاهش نسبی در ساعات اولیه امروز بوده است که به نظر می‌رسد در روزهای آتی نیز این روند کاهشی ادامه داشته باشد.


به گزارش ایسنا، طی روزهای گذشته خبرهایی از دیدار مسئولان دولت با مقامات کشورهای مختلف، احتمال برخی توافقات بین‌اللملی و البته آزادسازی بخشی از منابع ارزی بلوکه شده ایران در کشورهای عراق و کره‌جنوبی منتشر شد که توقف قیمت‌ها در بازار ارز و کاهش نرخ دلار، یورو، درهم و سایر ارزها را در پی داشت.


البته سفر اخیر سلطان عمان به تهران و دیدار و گفت‌وگو با مسئولان عالی رتبه ایران نیز در ایجاد آرامش در بازار تاثیر گذار بود. همچنین در روزهای گذشته محمدرضا فرزین، رئیس کل بانک مرکزی ایران در سفری به واشنگتن با جورجیوا، رئیس صندوق بین‌المللی پول دیدار کم سابقه‌ای داشت و درباره موضوعات مختلف با یکدیگر گفت‌وگو کردند. فرزین در جریان این سفرش خبر از دسترسی ایران به حق برداشت ۶.۷ میلیارد دلاری خود خبر داده بود.

منبع خبر: خبر گزاری ایسنا
لینک مطالب دیگردستگاه تصفیه آب

دیدگاهتان را بنویسید

اعضای شورای امنیت درباره ایران با ویتکاف گفت وگو کردند
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

اعضای شورای امنیت درباره ایران با ویتکاف گفت وگو کردند

سفیر الجزایر گفت اعضای شورای امنیت سازمان ملل در دیدار با نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا درباره ایران، کمک‌های غزه و بحران اوکراین گفت‌وگو کردند.

Read More
نگاهی به ۷ تن از ثروتمندترین پادشاهان تاریخ جهان
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

نگاهی به ۷ تن از ثروتمندترین پادشاهان تاریخ جهان

در طول تاریخ، پادشاهان و حاکمان از روش‌های مختلفی برای افزایش ثروت خود و کشورشان استفاده کردند.

Read More
آموزش هزینه نیست سرمایه گذاری برای آینده کشور است
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

آموزش هزینه نیست سرمایه گذاری برای آینده کشور است

ایسنا/تهران رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران با تأکید بر نقش بی‌بدیل معلمان در تربیت نسل آینده‌ساز کشاورزی کشور، گفت: آموزش هزینه نیست بلکه سرمایه‌گذاری است؛ نیروی انسانی متخصص و ماهری که در این هنرستان پرورش پیدا می‌کند، آینده اشتغال و تولید در بخش کشاورزی را تضمین خواهد کرد.

Read More