ولایتی آمریکا باید از منطقه بیرون برود عادل عبدالمهدی تلاش های

تهران – ایرنا – مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل با عادل عبدالمهدی، نخست‌وزیر پیشین عراق دیدار و درباره مسائل منطقه‌ای و بین المللی تبادل نظر کرد.


به گزارش حوزه سیاست خارجی ایرنا، علی اکبر ولایتی در ابتدای این دیدار، ضمن تبریک انتخابات موفقیت آمیز به ملت بزرگ عراق گفت: این موفقیت با وحدت و همدلی همه مردم بزرگ عراق زمینه مناسب و جدیدی است تا این کشور نقش موثری را به عنوان یکی از مهمترین کشورهای منطقه، جهان اسلام و عرب ایفا نماید و امیدواریم شاهد موفقیت های روزافزون ملت و دولت عراق باشیم و جمهوری اسلامی ایران نیز در کنار مردم عراق خواهد بود.


وی همچنین ضمن ارائه تحلیل از مسائل و تحولات منطقه ای، به توطئه دشمنان به ویژه آمریکایی ها پرداخت و افزود: آمریکایی‌ها باید از منطقه بیرون بروند و مستمرا با هدف تضعیف و تجزیه کشورهای اسلامی و ایجاد تفرقه میان امت اسلامی در حال دشمنی و توطئه هستند.


ولایتی گفت: عراق اکنون در قوی ترین وضعیت خود قرار دارد و بی تردید جمهوری اسلامی ایران و کشورهای عضو مقاومت باید هر روز متحد تر باشند. 


عادل عبدالمهدی نیز ضمن ابراز خرسندی از این دیدار گفت: ملت عراق مقطع سختی را پشت سر گذاشتند و این شرایط برای همه از جمله دوستان عراق سخت بود و شاهدیم که روزانه اتفاقات خوب و بزرگی در حال وقوع است. 


وی افزود: دشمنان بسیار تلاش کردند که با ایجاد توطئه، وحدت بین ما را برهم بزنند و نقطه اوج آن زمانی بود که حاج قاسم سلیمانی، ابو مهدی المهندس و فخری زاده را شهید کردند.


عادل عبدالمهدی تاکید کرد: به رغم این دشمنی ها، امروز شاهد هستیم که نظام استکبار روز به روز ضعیف تر می شود و در حال فروپاشی است .


وی تصریح کرد: آنچه که در اوکراین در جریان است نتیجه تناقضات است و ناتو می خواهد دنیا را ببلعد و می‌بینیم که اروپا هم در یک بحران عظیم به سر می‌برد و کشورهای غربی از حیث مسائل داخلی و خارجی در حال ضعیف شدن هستند و این در حالی است که جهان اسلام و جهان شرق به رغم تمام تلاش ها و دشمنی بدخواهان در حال متحد شدن است. 


عادل عبدالمهدی افزود: امروز می بینیم که ایران یک رشد بزرگی پیدا کرده و در حال کامل کردن عناصر قدرت اقتصادی، سیاسی ، فرهنگی و ساختاری است و به همین دلیل علیه ایران توطئه می‌کنند و اعتراضات اخیر گواه بر این است. با وجود این مسائل جمهوری اسلامی قدرتمند تر از همیشه است و ملت ایران از این آزمون سربلند بیرون خواهند آمد. در عراق هم دشمنان به دنبال توطئه بودند ولی موفق نشدند چرا که امروز در عراق شاهد هستیم حامیان مردمی مقاومت بیش از گذشته در میان مردم وجود دارند و الحمدالله شرایط عراق خوب است و امور به سمت مناسبی پیش می‌روند.  


وی در پایان از تلاش های جمهوری اسلامی ایران در ایجاد ثبات و امنیت در منطقه تقدیر کرد و گفت: روابط جدید ایران با روسیه و چین و دیگر کشورها نشان از یک نظام جدید جهانی می‌دهد و امروز ایران تبدیل به قدرت اول منطقه شده و دشمنان تلاش کردند که ایران را منزوی کنند ولی ایران در قله منطقه قرار دارد.



دیدگاهتان را بنویسید

گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

دانلود فیلم و سریال ایرانی و خارجی در رسانه مدرن فیلم

دانلود فیلم ایرانی و خارجی در رسانه مدرن فیلمتیم رسانه ای مدرن فیلم همچنان در تلاش است که کلیه فیلم های ایرانی و خارجی جدید دوبله فارسی و زیرنویس فارسی چسبیده را برای علاقه مندان به حوزه فیلم های ایرانی و خارجی با لینک مستقیم و کیفیت عالی قرار دهد.

Read More
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

سوکت ها و پورت های روتر و مودم استارلینک

سوکت ها و پورت های روتر و مودم استارلینک روتر و مودم استارلینک، تجهیزات مهمی در راه‌اندازی اینترنت ماهواره‌ای این سرویس هستند.

Read More
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

پیام تسلیت وزیر فرهنگ و ارشاد برای درگذشت ژاله علو

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی درگذشت ژاله علو هنرمند پیشکسوت کشورمان را تسلیت گفت.

Read More