عشایر تهران از ظرفیت مناسب گردشگری برخوردار هستند

تهران- ایرنا- مدیرکل ساماندهی و هماهنگی سازمان امور عشایر ایران گفت: ظرفیت جامعه عشایری استان تهران در جذب گردشگر بسیار مناسب است و باید از این ظرفیت بخوبی استفاده شود.


سیاوش احمدی میرقائد عصر سه شنبه در بازدید از کمپ مسافران نوروزی عشایر در شهرستان فیروزکوه به خبرنگار ایرنا گفت: در ایام نوروز و تابستان بیشترین تردد مسافران نوروزی در استان تهران است که با راه اندازی چند کمپ نوروزی عشایری استقبال مسافران بسیار مناسب بوده است.


وی افزود: اکنون ۲۲۰ سیاه چادر عشایری برای استقبال از مسافران نوروزی در سراسر کشور راه اندازی شده که چهار سیاه چادر در استان تهران برپا شده است.


مدیرکل ساماندهی و هماهنگی سازمان امور عشایر ایران ادامه داد: براساس برنامه های ستاد ملی خدمات سفرهای نوروزی کشور، عشایر در ایام نوروز ۱۴۰۱ با برپایی سیاه چادر و آلاچیق در مبادی ورودی شهرستان ها، از مسافران و گردشگران نوروزی استقبال و پذیرایی می کنند.


عشایر تهران از ظرفیت مناسب گردشگری برخوردار هستند


به گفته وی، مسافران نوروزی ضمن استراحت و رفع خستگی در این چادرها، با فرهنگ و آداب و رسوم نوروزی و توانمندی های تولیدی عشایر آشنا می شوند ضمن اینکه در این چادرها محصولات تولیدی عشایر نیز به مسافران عرضه می شود.


احمدی میرقائد ادامه داد: این اقدام همچنین فرصت مناسبی برای عرضۀ تولیدات صنایع دستی و محصولات دامی عشایر است که لازم است مدیران استانی حداکثر توان خود را برای استفاده از این ظرفیت که گامی برای ارتقای اقتصاد و معیشت عشایر است، به کار بگیرند.


به گفته وی، این کمپ های عشایری در ایام مختلف سال به ویژه در فصل تابستان در سراسر کشور به ویژه استان تهران توسعه خواهد یافت.



آخرین بروزرسانی سایت: 1400-12-18 19:40

دیدگاهتان را بنویسید

قیمت پراید ترمز برید/ جدول قیمت انواع مدل های پراید در بازار
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

قیمت پراید ترمز برید/ جدول قیمت انواع مدل های پراید در بازار

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بررسی روند یک هفته بازار خودرو حاکی از آن است که قیمت پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۴ با رشد ۱۰ میلیون تومانی مواجه شد و به قیمت ۵۲۰ میلیون تومان رسید. پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۳ هم ۱۰ میلیون گران شد و در بازار ۵۰۵ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. بنا […]

Read More
نتانیاهو: روزهای سرنوشت‌سازی را در پیش داریم
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

نتانیاهو: روزهای سرنوشت‌سازی را در پیش داریم

به گزارش خبرآنلاین، نتانیاهو عنوان کرد: «اکنون در آستانه روزهای سرنوشت‌ساز قرار داریم.

Read More
شوک آمریکا به غول‌های انرژی روسیه / قیمت نفت ۵ درصد رشد کرد
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

شوک آمریکا به غول‌های انرژی روسیه / قیمت نفت ۵ درصد رشد کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، رویترز نوشت: قیمت نفت روز پنج‌شنبه در پی اعمال تحریم‌های تازه واشنگتن علیه شرکت‌های بزرگ روسی از جمله روس‌نفت و لوک‌اویل به دلیل ادامه جنگ اوکراین، حدود ۵ درصد افزایش یافت. تحریم‌ها که شب گذشته اعلام شد، شامل محدودیت‌های گسترده‌ای برای دسترسی این شرکت‌ها به بازارهای مالی و فناوری غربی است.

Read More