تهدید به بمب گذاری فرودگاهها و ترمینال های قطار مسکو

مسکو – ایرنا – خبرگزاری ریانووستی از تماس های افراد ناشناس و تهدید به بمب گذاری چند فرودگاه و ترمینال قطار مسکو خبر داد.


به گزارش ایرنا، یک مقام سازمان های اضطراری مسکو روز شنبه به ریانووستی گفت: افراد ناشناس با ارسال پیام هایی، تهدید به بمب گذاری فرودگاههای ونوکووا و شرمتووا کردند.


چندین ترمینال قطار مسکو نیز از سوی افراد ناشناس تهدید به بمب گذاری شده است.


در زمان حاضر بازرسی فرودگاهها و ترمینال های قطار مسکو برای یافتن بمب جریان دارد و چندین واحد امنیتی در این اماکن مستقر شده اند. 


در سالهای اخیر، بارها موج تهدیدهای تلفنی چندین شهر روسیه بویژه مسکو را فرا گرفت و هزاران نفر در پی این تماس ها از مراکز تهدید شده بیرون می شدند.


بر اساس اطلاعات رسانه های روسی، بیشتر این تهدیدها از کشورهای دیگر بویژه از خاک اوکراین انجام شده است. 
بر اساس قوانین روسیه، تروریسم تلفنی جرم کیفری محسوب و مزاحمان تلفنی به سه سال زندان محکوم می شوند.


دیدگاهتان را بنویسید

اعضای شورای امنیت درباره ایران با ویتکاف گفت وگو کردند
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

اعضای شورای امنیت درباره ایران با ویتکاف گفت وگو کردند

سفیر الجزایر گفت اعضای شورای امنیت سازمان ملل در دیدار با نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا درباره ایران، کمک‌های غزه و بحران اوکراین گفت‌وگو کردند.

Read More
نگاهی به ۷ تن از ثروتمندترین پادشاهان تاریخ جهان
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

نگاهی به ۷ تن از ثروتمندترین پادشاهان تاریخ جهان

در طول تاریخ، پادشاهان و حاکمان از روش‌های مختلفی برای افزایش ثروت خود و کشورشان استفاده کردند.

Read More
آموزش هزینه نیست سرمایه گذاری برای آینده کشور است
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

آموزش هزینه نیست سرمایه گذاری برای آینده کشور است

ایسنا/تهران رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران با تأکید بر نقش بی‌بدیل معلمان در تربیت نسل آینده‌ساز کشاورزی کشور، گفت: آموزش هزینه نیست بلکه سرمایه‌گذاری است؛ نیروی انسانی متخصص و ماهری که در این هنرستان پرورش پیدا می‌کند، آینده اشتغال و تولید در بخش کشاورزی را تضمین خواهد کرد.

Read More