سفارت رژیم اسرائیل از کی یف به شهر دیگر اوکراین منتقل می شود


P>به گزارش دوشنبه شب ایرنا به نقل از نشریه هیل، یایر لاپید وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی پس از انجام ارزیابی وضعیت و مشورت با بازیگران مختلف بین‌المللی، تصمیم گرفت کارکنان سفارت را جابجا کند.


به گفته وزارت خارجه رژیم تل آویو ، دفتر کنسولی اسرائیل در لویو در حال تلاش برای ارائه اسناد سفر برای شهروندان اسرائیلی است و وزارت خارجه برای هر گونه تغییر از جمله امکان خروج زمینی آماده است.


ایالات متحده آمریکا یک هفته پیش نیز تصمیم گرفت سفارت خود در کی یف را ببندد و فعالیت های دیپلماتیک خود را به شهر لویو منتقل کند.


آنتونی بلینکن در این باره گفت: ما در حال انتقال موقت عملیات سفارت خود در اوکراین از سفارت خود در کی یف به لویو به دلیل شتاب چشمگیر در تجمع نیروهای روسی هستیم.


بسیاری از کشورها به شهروندان خود در اوکراین هشدار داده اند که در بحبوحه تنش های فزاینده با روسیه، آنجا را ترک کنند و گفته اند که در صورت اقدام نظامی روسیه علیه اوکراین، نمی توانند کمک یا نجات را تضمین کنند.


روابط مسکو و کی یف از سال ۲۰۱۴ تیره شده و این تنش تحت تاثیر فضاسازی‌های تبلیغاتی آمریکا و متحدانش شدت گرفته است.


روسیه تضمین‌ها و درخواست‌های امنیتی را برای ایالات متحده آمریکا فرستاده و در آن بر توقف هرگونه رزمایش نظامی ناتو در نزدیکی مرزهای روسیه و همچنین خروج نیروهای این سازمان از اروپای شرقی تاکید کرده است. 



دیدگاهتان را بنویسید

اگر سئو نکنیم چه اتفاقی برای سایت می‌افتد؟
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

اگر سئو نکنیم چه اتفاقی برای سایت می‌افتد؟

اگر سئو نکنیم چه اتفاقی برای سایت می‌افتد؟ تصور کن سایتی داری که بهترین محصولات یا خدمات را ارائه می‌دهد، طراحی جذاب و صفحات کامل دارد، اما هیچ کس آن را پیدا نمی‌کند.

Read More
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

هجوم تب برفکی به دامداری‌ها/ چه تعداد دام تلف شد؟/ شیوع بیماری تحت کنترل است؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علیرضا رفیعی پور رئیس سازمان دامپزشکی کشور در نشست خبری امروز با اشاره به آخرین گزارش‌ها و اقدامات انجام‌شده، برنامه‌های پیش رو و توصیه‌های فنی  در خصوص بیماری های تب برفکی گفت:  هر اپیدمی در واحدهای صنعتی دام و طیور بین ۱۰ تا ۲۰ همت خسارت می‌زند که این عدد امروز […]

Read More
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

۶۵ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی به شهرستان اختصاص یافت

به گزارش خبرنگارخبرآنلاین گیلان از رودسر، نخستین جلسه کمیته فنی تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغالزایی (جزء ۷ بند ب تبصره ۱۵ قانون بودجه سال ۱۴۰۴) روز سه‌شنبه در فرمانداری شهرستان رودسر برگزار شد.

Read More