ششمین نمایشگاه اختصاصی جمهوری اسلامی ایران در دوشنبه برگزار می شود

تهران – ایرنا – سفیر جمهوری اسلامی ایران در تاجیکستان از برگزاری ششمین نمایشگاه اختصاصی ایران در دوشنبه پایتخت این کشور خبر داد.


به گزارش روز دوشنبه خبرنگار سیاست خارجی ایرنا،  محمدتقی صابری در صفحه شخصی خود در اینستاگرام با اشاره به برگزاری ششمین نمایشگاه اختصاصی جمهوری اسلامی ایران در جمهوری تاجیکستان نوشت: این نمایشگاه قرار است از ۷ تا ۱۰ اسفند ماه به مدت سه روز در شهر دوشنبه پایتخت این کشور برگزار می شود.


صابری افزود: حدود ۵۰ شرکت ایرانی در این نمایشگاه محصولات خود را در حوزه صنایع غذایی، فولاد، مصالح ساختمانی، لوازم خانگی، ماشین‌آلات صنعتی و کشاورزی، الکترونیک، مخابرات و… عرضه می‌کنند.  


وی اظهار داشت: علاقه مندان می‌توانند از ساعت ۹ الی ۱۷ از این نمایشگاه بازدید کنند.


دیدگاهتان را بنویسید

اعضای شورای امنیت درباره ایران با ویتکاف گفت وگو کردند
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

اعضای شورای امنیت درباره ایران با ویتکاف گفت وگو کردند

سفیر الجزایر گفت اعضای شورای امنیت سازمان ملل در دیدار با نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا درباره ایران، کمک‌های غزه و بحران اوکراین گفت‌وگو کردند.

Read More
نگاهی به ۷ تن از ثروتمندترین پادشاهان تاریخ جهان
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

نگاهی به ۷ تن از ثروتمندترین پادشاهان تاریخ جهان

در طول تاریخ، پادشاهان و حاکمان از روش‌های مختلفی برای افزایش ثروت خود و کشورشان استفاده کردند.

Read More
آموزش هزینه نیست سرمایه گذاری برای آینده کشور است
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

آموزش هزینه نیست سرمایه گذاری برای آینده کشور است

ایسنا/تهران رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران با تأکید بر نقش بی‌بدیل معلمان در تربیت نسل آینده‌ساز کشاورزی کشور، گفت: آموزش هزینه نیست بلکه سرمایه‌گذاری است؛ نیروی انسانی متخصص و ماهری که در این هنرستان پرورش پیدا می‌کند، آینده اشتغال و تولید در بخش کشاورزی را تضمین خواهد کرد.

Read More