یزدانی اصفهانی ها مشتی هستند حریفان و رقابت های باکیفیت موجب

یزدانی اصفهانی ها مشتی هستند حریفان و رقابت های باکیفیت موجب

ایسنا/اصفهان قهرمان وزن ۷۴ کیلوگرم کشتی آزاد گفت: کیفیت بالا و عملکرد درخشان حریفان در مسابقات، موجب ارتقای کشتی کشورمان می‌شود.


امیرمحمد یزدانی پس از پیروزی در فینال مقابل یونس امامی و قهرمانی در وزن ۷۴ کیلوگرم کشتی آزاد جام تختی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: خوشحالم که توانستم بهترین کشتی‌هایم را بگیرم و در مسابقات کشتی آزاد جام تختی به مقام قهرمانی و مدال طلا دست پیدا کنم. حریفان خوبی داشتم و رقابت‌ها حساس بود. همین جدال‌ها است که جذابیت را بالا می‌برد.


وی درخصوص کیفیت این رقابت‌ها افزود: کشورهای مختلف در این تورنمنت حضور داشتند، اما این رقابت‌ها بیشتر انتخابی تیم‌ملی ایران است و شاید به‌همین علت خیلی حضور پررنگی از سایر کشورها ندیدیم، با این وجود حضور روسیه و ترکیه خوب بود و امیدوارم سال‌های آینده کیفیت بالاتر هم برود.


قهرمان وزن ۷۴ کیلوگرم کشتی آزاد جام تختی و ملی‌پوش کشورمان درباره میزبانی اصفهان از این مسابقات بیان کرد: از اصفهانی‌های عزیز بابت میزبانی، حمایت‌ها و میهمان‌نوازی‌شان تشکر می‌کنم؛ آن‌ها خیلی مشتی هستند.

منبع خبر: خبر گزاری ایسناآخرین اخبار,پربازدید ترین اخبار, اخبار روز

دیدگاهتان را بنویسید

عینک آفتابی اسپرت مردانه: همراهی سبک و مقاوم برای ورزش و رانندگی
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

عینک آفتابی اسپرت مردانه: همراهی سبک و مقاوم برای ورزش و رانندگی

عینک آفتابی اسپرت مردانه: همراهی سبک و مقاوم برای ورزش و رانندگی در دنیای پرشتاب امروز، عینک آفتابی اسپرت مردانه تبدیل به یکی از ملزومات ضروری برای مردان فعال شده است.

Read More
تولید و مشاوره تخصصی خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

تولید و مشاوره تخصصی خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی

تولید و مشاوره تخصصی خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی راه‌اندازی یک رستوران یا آشپزخانه صنعتی موفق بدون تجهیزات مناسب امکان‌پذیر نیست.

Read More
عسل درمانی: راهنمای جامع خرید عسل اصیل برای سلامتی با مجموعه کیان ارگانیک
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

عسل درمانی: راهنمای جامع خرید عسل اصیل برای سلامتی با مجموعه کیان ارگانیک

عسل درمانی: راهنمای جامع خرید عسل اصیل برای سلامتی با مجموعه کیان ارگانیک عسل، این طلای شیرین طبیعت، از دیرباز نه تنها به عنوان یک خوراکی دلپذیر، بلکه به مثابه گنجینه‌ای شفابخش در میان فرهنگ‌های گوناگون شناخته شده است.

Read More