وزیر دفاع جدید ترکیه اولویت هایش را گفت

یاشار گولر، وزیر دفاع جدید ترکیه در مراسم آغاز به کار و جانشینی به جای خلوصی آکار در این وزارتخانه وعده ادامه مبارزه با تروریسم را داد.


به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه دیلی صباح، یاشار گولر، وزیر دفاع جدید ترکیه در مراسم تودیع و معارفه برای شروع به کارش در این سمت در شهر آنکارا گفت: من امروز پرچم را به دست می‌گیرم. هدف ما این است که پرچممان را بالاتر ببریم.


او اضافه کرد، اولویت او مبارزه با تروریسم است.


گولر تاکید کرد: “ما به مبارزه خود با همه نوع سازمان تروریستی که صلح و امنیت کشورمان را  تهدید می‌کنند  تا زمان از بین رفتن آخرین تروریست ادامه خواهیم داد.”


او همچنین از “خلوصی آکار” به خاطر  ایفای نقش “فعالانه” در تضمین  صلح و امنیت ترکیه به ویژه در جنگ علیه تروریسم و تامین امنیت  مرز تشکر  کرد.


خلوصی آکار در این مراسم تودیع و معارفه اظهار کرد، در طول دوره خدمتش در وزارت دفاع ترکیه از سال ۲۰۱۸ تا کنون از حقوق و منافع ترکیه هم در منطقه و هم در جهان محافظت کرده است.


گولر ۶۸ ساله پیش از این از سال ۲۰۱۸ در سمت ریاست ستاد کل ارتش ترکیه خدمت کرده است. او توسط رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه بعد از پیروزی او در انتخابات ۲۸ مه به سمت وزیر دفاع در دولت جدید وی منصوب شد.

منبع خبر: خبر گزاری ایسنا
لینک مطالب دیگرآموزش چاپ و بسته بندی توسط حامد ایرانپور

دیدگاهتان را بنویسید

قیمت پراید ترمز برید/ جدول قیمت انواع مدل های پراید در بازار
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

قیمت پراید ترمز برید/ جدول قیمت انواع مدل های پراید در بازار

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بررسی روند یک هفته بازار خودرو حاکی از آن است که قیمت پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۴ با رشد ۱۰ میلیون تومانی مواجه شد و به قیمت ۵۲۰ میلیون تومان رسید. پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۳ هم ۱۰ میلیون گران شد و در بازار ۵۰۵ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. بنا […]

Read More
نتانیاهو: روزهای سرنوشت‌سازی را در پیش داریم
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

نتانیاهو: روزهای سرنوشت‌سازی را در پیش داریم

به گزارش خبرآنلاین، نتانیاهو عنوان کرد: «اکنون در آستانه روزهای سرنوشت‌ساز قرار داریم.

Read More
شوک آمریکا به غول‌های انرژی روسیه / قیمت نفت ۵ درصد رشد کرد
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

شوک آمریکا به غول‌های انرژی روسیه / قیمت نفت ۵ درصد رشد کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، رویترز نوشت: قیمت نفت روز پنج‌شنبه در پی اعمال تحریم‌های تازه واشنگتن علیه شرکت‌های بزرگ روسی از جمله روس‌نفت و لوک‌اویل به دلیل ادامه جنگ اوکراین، حدود ۵ درصد افزایش یافت. تحریم‌ها که شب گذشته اعلام شد، شامل محدودیت‌های گسترده‌ای برای دسترسی این شرکت‌ها به بازارهای مالی و فناوری غربی است.

Read More