هشدار وزارت کشور آلمان به نمایش حرف Z در حمایت از جنگ روسیه

تهران – ایرنا – وزارت کشور آلمان هشدار داد افرادی که در حمایت از جنگ روسیه با اوکراین از سمبل «Z » استفاده کنند، ممکن است تحت پیگرد قانونی قرار گیرند.


به گزارش ایرنا، خبرگزاری رویترز در گزارشی به نقل از یکی از سخنگویان وزارت کشور آلمان روز دوشنبه در این رابطه نوشت:البته که استفاده از حرف «Z» ممنوع نیست ولی ممکن است استفاده از آن در مواردی، تلقی حمایت از جنگ روسیه با  اوکراین را ایجاد کند.


وی افزود: جنگ روسیه در اوکراین، یک اقدام جنایتکارانه است و هرکسی که به طور علنی از این تعرض حمایت کند، خود را در معرض محاکمه قرار داده است.


ارتش روسیه از روز پنجم اسفندماه سال 1400 عملیاتی ویژه را در اوکراین آغاز کرده که تا به امروز ادامه داشته است. حامیان ولادیمیر پوتین رییس جمهور این کشور و سیاست‌های وی، برای نشان دادن حمایت خود از جنگ آغاز شده در اوکراین از حرف «Z» استفاده می‌کنند.



آخرین بروزرسانی سایت: 1400-12-18 19:40

دیدگاهتان را بنویسید

اعضای شورای امنیت درباره ایران با ویتکاف گفت وگو کردند
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

اعضای شورای امنیت درباره ایران با ویتکاف گفت وگو کردند

سفیر الجزایر گفت اعضای شورای امنیت سازمان ملل در دیدار با نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا درباره ایران، کمک‌های غزه و بحران اوکراین گفت‌وگو کردند.

Read More
نگاهی به ۷ تن از ثروتمندترین پادشاهان تاریخ جهان
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

نگاهی به ۷ تن از ثروتمندترین پادشاهان تاریخ جهان

در طول تاریخ، پادشاهان و حاکمان از روش‌های مختلفی برای افزایش ثروت خود و کشورشان استفاده کردند.

Read More
آموزش هزینه نیست سرمایه گذاری برای آینده کشور است
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

آموزش هزینه نیست سرمایه گذاری برای آینده کشور است

ایسنا/تهران رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران با تأکید بر نقش بی‌بدیل معلمان در تربیت نسل آینده‌ساز کشاورزی کشور، گفت: آموزش هزینه نیست بلکه سرمایه‌گذاری است؛ نیروی انسانی متخصص و ماهری که در این هنرستان پرورش پیدا می‌کند، آینده اشتغال و تولید در بخش کشاورزی را تضمین خواهد کرد.

Read More