مدیرانی که در رفع موانع تولید کم کاری کنند اخراج می شوند

ایسنا/مازندران استاندار مازندران با بیان اینکه اجرا نکردن مصوبات کارگروه تسهیل توسط مدیران خلاف اخلاق و قانون است، گفت: مدیری که تصمیمات را اجرا نکند به طور حتم از جلسات اخراج و حتی برکنار خواهند شد.


سید محمود حسینی‌پور امروز در جلسه کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید مازندران، اظهار کرد: قطعی سلیقه‌ای برق و گاز بنگاه‌های اقتصادی و واحدهای تولیدی استان با هدف مدیریت مصرف انرژی به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست.


وی با اشاره به برخی از واحدهای تولیدی که گاز و برق‌شان قطع و برخی دیگر نیز از گاز و برق دائم استفاده می‌کنند، افزود: این شرایط کارشناسی نیست باید طبق یک زمان‌بندی و رویه مشخص این موضوع انجام شود.


استاندار مازندران با اظهار اینکه چند روزی است که خط تولید واحدهای صنعتی در مازندران به دلیل پیشگیری از بحران سوخت خاموش است و این اقدام به ضرر اقتصاد استان است، گفت: این رویه به هیچ عنوان اصولی نیست از وزارت نیرو می‌خواهیم که سهمیه برق استان را افزایش دهد.


این مسئول تصریح کرد: این جلسات به دلیل لازم‌الاجرا بودن مصوبات مهم است و مدیران باید باجدیت نسبت به تحقق و اجرای دقیق آن بکوشند.

منبع خبر: خبر گزاری ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

تولید و مشاوره تخصصی خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

تولید و مشاوره تخصصی خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی

تولید و مشاوره تخصصی خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی راه‌اندازی یک رستوران یا آشپزخانه صنعتی موفق بدون تجهیزات مناسب امکان‌پذیر نیست.

Read More
عسل درمانی: راهنمای جامع خرید عسل اصیل برای سلامتی با مجموعه کیان ارگانیک
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

عسل درمانی: راهنمای جامع خرید عسل اصیل برای سلامتی با مجموعه کیان ارگانیک

عسل درمانی: راهنمای جامع خرید عسل اصیل برای سلامتی با مجموعه کیان ارگانیک عسل، این طلای شیرین طبیعت، از دیرباز نه تنها به عنوان یک خوراکی دلپذیر، بلکه به مثابه گنجینه‌ای شفابخش در میان فرهنگ‌های گوناگون شناخته شده است.

Read More
قیمت و خرید آیفون 17 قسطی از آوافون
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

قیمت و خرید آیفون 17 قسطی از آوافون

قیمت و خرید آیفون 17 قسطی از آوافون اوافون بزرگترین مرکز خرید آیفون 17 قسطی در کشور .

Read More