مخبر درگذشت همسر آیت الله جوادی آملی را تسلیت گفت

تهران – ایرنا – معاون اول رئیس جمهور در پیامی به حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی درگذشت همسر وی را تسلیت گفت.


به گزارش حوزه دولت ایرنا، محمد مخبر در این پیام خطاب به آیت الله العظمی جوادی آملی افزود: بدین وسیله درگذشت حاجیه خانم بانو سکینه روحی همسر گرامی تان را خدمت جنابعالی، فرزندان و بیت معزز تسلیت عرض می کنم.


مخبر تصریح کرد: وداع آن بانوی گرامی با این عالم فانی در ایام شهادت امیرالمومنین(ع) و لیالی قدر ان شاالله مایه مغفرت و منزلت بیشتر ایشان در پیشگاه خداوند متعال گردد و بر صبر و آرامش بازماندگان بیفزاید.


حاجیه خانم بانو سکینه روحی، همسر حضرت آیت الله جوادی آملی از مراجع تقلید عصر امروز – یکشنبه – دارفانی را وداع گفت و بیت ایشان عزادار شد.


قم – ایرنا – آیت الله عبدالله جوادی آملی از مراجع تقلید بدلیل درگذشت همسر مکرمه‌اش عزادار شد.



آخرین بروزرسانی سایت: 1400-12-18 19:40

admin_mti1360

دیدگاهتان را بنویسید

اعضای شورای امنیت درباره ایران با ویتکاف گفت وگو کردند
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

اعضای شورای امنیت درباره ایران با ویتکاف گفت وگو کردند

سفیر الجزایر گفت اعضای شورای امنیت سازمان ملل در دیدار با نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا درباره ایران، کمک‌های غزه و بحران اوکراین گفت‌وگو کردند.

Read More
نگاهی به ۷ تن از ثروتمندترین پادشاهان تاریخ جهان
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

نگاهی به ۷ تن از ثروتمندترین پادشاهان تاریخ جهان

در طول تاریخ، پادشاهان و حاکمان از روش‌های مختلفی برای افزایش ثروت خود و کشورشان استفاده کردند.

Read More
آموزش هزینه نیست سرمایه گذاری برای آینده کشور است
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

آموزش هزینه نیست سرمایه گذاری برای آینده کشور است

ایسنا/تهران رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران با تأکید بر نقش بی‌بدیل معلمان در تربیت نسل آینده‌ساز کشاورزی کشور، گفت: آموزش هزینه نیست بلکه سرمایه‌گذاری است؛ نیروی انسانی متخصص و ماهری که در این هنرستان پرورش پیدا می‌کند، آینده اشتغال و تولید در بخش کشاورزی را تضمین خواهد کرد.

Read More