عرضه میوه تنظیم بازاری شب عید آغاز شد ۲۵ تا ۳۰ درصد زیر قیمت

سرپرست سازمان تعاون روستایی ایران گفت: توزیع میوه شب عید با تخفیف ۲۵ تا ۳۰ درصد در ۲۵ استان‌ کشور شروع شده و در سایر استان‌ها نیز ظرف امروز یا فردا توزیع انجام می‌شود.


به گزارش ایسنا، ایوب فصاحت با بیان اینکه میوه شب عید در ۲۵ استان توزیع شروع شده است، اظهار کرد: در سایر  استان‌ها نیز امروز تا آخر وقت یا فردا توزیع صورت می‌گیرد.


وی با بیان اینکه این میوه‌ها شامل پرتقال، سیب قرمز و  سیب زرد است، گفت: پرتقال کیلویی ۱۵ تا ۲۰ هزار تومان و سیب کیلویی  ۲۵ تا ۳۲ هزار تومان به صورت  متوسط  در استان‌ها توزیع می شود.


سرپرست سازمان تعاون روستایی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می کرد در ادامه گفت: قیمت‌های ذکر شده حداقل ۲۰ درصد پایین تر از نرخ بازار است.


به گفته وی استانداران در ستاد تنظیم بازار برای مراعات حال مردم قیمت‌ها را از این مقدار نیز پایین‌تر  آورده اند. در تهران نزدیک به ۳۰ درصد زیر نرخ بازار عرضه داریم و در اکثر استان‌ها  نیز قیمت‌ها  ۲۵ تا ۳۰ درصد کمتر از نرخ بازار است.


وی تصریح کرد: عمده توزیع در دو روز آخر سال است و بخش کوچکی از این میوه‌ها هم برای ۱۳ روز عید نوروز توزیع می شود.


فصاحت با بیان اینکه ۲۰ هزار تن میوه برای شب عید در نظر گرفته شده است، گفت: اگر استانی نیاز به سیب و پرتقال داشته باشد ذخایر احتیاطی داریم  که به محض کمبود ارسال می‌کنیم.

منبع خبر: خبر گزاری ایسناآخرین اخبار,پربازدید ترین اخبار, اخبار روز

دیدگاهتان را بنویسید

اصول بازاریابی محتوا
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

اصول بازاریابی محتوا

یکی از زیرمجموعه‌های مهم دیجیتال مارکتینگ، بازاریابی محتوا است.

Read More
چیدمان فروشگاهی: چگونه طراحی استراتژیک فضا می‌تواند تأثیر زیادی بر فروش داشته باشد
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

چیدمان فروشگاهی: چگونه طراحی استراتژیک فضا می‌تواند تأثیر زیادی بر فروش داشته باشد

چیدمان فروشگاهی به سازماندهی و قرار دادن محصولات در فضاهای فروشگاه اشاره دارد و یکی از ارکان اساسی موفقیت هر فروشگاه محسوب می‌شود.

Read More
هر آنچه باید در مورد آنیل و نوردکاری باید بدانید !
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

هر آنچه باید در مورد آنیل و نوردکاری باید بدانید !

آنیل و نوردکاری یک فرایند عملیاتی حرارتی است که معمولاً در صنایع تولیدی و متالورژی استفاده می‌شود.

Read More