شرکت های دانش بنیان وارد بورس می شوند

تهران – ایرنا – رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی از پیگیری برای حضور شرکت‌های دانش بنیان در بورس خبر داد و گفت: از ظرفیت کمیسیون برای تامین مالی آن‌ها در بازار سرمایه استفاده می‌شود.


به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، محمدرضا پور ابراهیمی در توضیح نشست روز دوشنبه کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی به خبرنگاران گفت: در اجرای فرامین مقام معظم رهبری درباره نامگذاری سال ۱۴۰۱ درخصوص اقتصاد دانش‌بنیان، کمیسیون از سورنا ستاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و معاونان وی دعوت کرد.


رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی افزود: در نشست امروز گزارشی از وضعیت شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه شد؛ براساس آن اکنون حدود ۶ هزار  و ۷۰۰ شرکت دانش بنیان فعال در کشور وجود دارد که ارزش بازار آنها حدود ۴۰۰ هزار میلیارد تومان است که این عدد نسبت به اندازه اقتصاد ایران عدد کوچکی است و باید تقویت شود.


وی تاکید کرد: مصوبه جهش تولید دانش بنیان مراحل پایانی خود را طی می کند و در هفته‌های آینده پس از تائید در شورای نگهبان به عنوان قانون ابلاغ خواهد شد که از این ظرفیت می توان برای تولید و اقتصاد کشور استفاده کرد.


نماینده مردم کرمان و راور در مجلس با اشاره به پذیرش شرکت‌های دانش بنیان در بورس که در نشست امروز مطرح شد، عنوان کرد: به دلیل محدودیت‌های موجود مقرر شد که از ظرفیت کمیسیون اقتصادی برای حضور این شرکت‌ها در بورس و تامین مالی آن‌ها در بازار سرمایه استفاده شود.


پورابراهیمی راه‌اندازی مجموعه بزرگ شرکت مخاطره‌پذیر را دیگر موضوع بررسی شده در نشست امروز برشمرد و تصریح کرد: به پیشنهاد کمیسیون اقتصادی مقرر شد که شرکت مخاطره پذیر نیز در بازار سرمایه پذیرفته شود. همچنین مقرر شد در بازه زمانی یک ماهه آینده با همکاری مرکز پژوهش‌ها، کمیسیون اقتصادی و معاونت علمی و فناوری طرح تشکیل شرکت مخاطره پذیر اقتصاد ایران، با مشارکت معاونت علمی و فناوری نهایی و عملیاتی کند.


رییس کمیسیون اقتصادی مجلس خاطرنشان کرد: در این جلسه کارگروه مشترکی میان کمیسیون اقتصادی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای رصد موضوعات مرتبط با این حوزه تشکیل شد. مجموعه این اقدامات برنامه میان مدت و بلند مدت کمیسیون برای کمک به اقتصاد دانش بنیان خواهد بود.



آخرین بروزرسانی سایت: 1400-12-18 19:40

دیدگاهتان را بنویسید

اعضای شورای امنیت درباره ایران با ویتکاف گفت وگو کردند
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

اعضای شورای امنیت درباره ایران با ویتکاف گفت وگو کردند

سفیر الجزایر گفت اعضای شورای امنیت سازمان ملل در دیدار با نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا درباره ایران، کمک‌های غزه و بحران اوکراین گفت‌وگو کردند.

Read More
نگاهی به ۷ تن از ثروتمندترین پادشاهان تاریخ جهان
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

نگاهی به ۷ تن از ثروتمندترین پادشاهان تاریخ جهان

در طول تاریخ، پادشاهان و حاکمان از روش‌های مختلفی برای افزایش ثروت خود و کشورشان استفاده کردند.

Read More
آموزش هزینه نیست سرمایه گذاری برای آینده کشور است
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

آموزش هزینه نیست سرمایه گذاری برای آینده کشور است

ایسنا/تهران رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران با تأکید بر نقش بی‌بدیل معلمان در تربیت نسل آینده‌ساز کشاورزی کشور، گفت: آموزش هزینه نیست بلکه سرمایه‌گذاری است؛ نیروی انسانی متخصص و ماهری که در این هنرستان پرورش پیدا می‌کند، آینده اشتغال و تولید در بخش کشاورزی را تضمین خواهد کرد.

Read More