سیاستمدار آمریکایی حامیان پوتین جایی در حزب جمهوریخواه ندارند

نیویورک- ایرنا- سیاستمدار جمهوریخواه و معاون سابق رئیس جمهوری آمریکا با انتقاد از حامیان ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه در حزب جمهوریخواه کشورش گفت: کسانی که حامی پوتین هستند، در این حزب جایی ندارند.


 مایک پنس سیاستمدار جمهوریخواه آمریکایی در یک برنامه جمهوریخواهان در ایالت نیواورلان از حامیان ولادیمیر پوتین رییس جمهوری روسیه در حزب جمهوری خواه که از الفاظ مثبت در توصیف او استفاده کرده اند، انتقاد کرد.


معاون رئیس جمهوری سابق آمریکا گفت: کسانی که حامی ولادیمیر پوتین هستند در این حزب جایی ندارند. تنها حامیان واقعی آزادی در این حزب می توانند بمانند.


این اظهارات پنس تنها چند روز پس از انتشار سخنان ترامپ  در مورد ولادیمیر پوتین که وی را به خاطر تهاجم به اوکراین  نابغه، دانا و باهوش توصیف کرده بود، منتشر می شود.


پنس همچنین از دولت جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا خواست موضع سخت تری علیه پوتین اتخاذ و صادرات نفت روسیه را تحریم کن.


پنس گفت: پوتین فقط قدرت می فهمد. به عنوان اعضای حزب جمهوریخواه که در جنگ سرد پیروز شد، ما باید یک پیام آشکار ارسال کنیم: پوتین باید اقدامات خود را متوقف یا هزینه پرداخت کند.


مایک پنس بین سال های ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۱ میلادی بعنوان چهل و هشتمین معاون رئیس جمهوری آمریکا در دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ بود.


به گزارش ایرنا، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه دوشنبه ۲۱ فوریه(۲ اسفندماه) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو اعلام کرد که کشورش استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و

لوگانتسک را به رسمیت می‌شناسد و در کاخ کرملین قراردادهای همکاری و دوستی را با سران این جمهوری‌ها امضا کرد.


 پوتین بامداد پنجشنبه ۲۴ فوریه(۵ اسفند ماه) در یک سخنرانی در تلویزیون ملی روسیه، از اقدام نظامی در دونباس خبر داد و از نیروهای اوکراینی خواست سلاح‌های خود را زمین بگذارند و به خانه‌های خود بروند.


همزمان با ادامه آتش جنگ در اوکراین، سیل واکنش‌های جهانی به این رویداد همچنان ادامه دارد و فشارهای دیپلماتیک و تهدیدها و تحریم‌های بین المللی علیه روسیه درحال افزایش است.



 


دیدگاهتان را بنویسید

اعضای شورای امنیت درباره ایران با ویتکاف گفت وگو کردند
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

اعضای شورای امنیت درباره ایران با ویتکاف گفت وگو کردند

سفیر الجزایر گفت اعضای شورای امنیت سازمان ملل در دیدار با نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا درباره ایران، کمک‌های غزه و بحران اوکراین گفت‌وگو کردند.

Read More
نگاهی به ۷ تن از ثروتمندترین پادشاهان تاریخ جهان
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

نگاهی به ۷ تن از ثروتمندترین پادشاهان تاریخ جهان

در طول تاریخ، پادشاهان و حاکمان از روش‌های مختلفی برای افزایش ثروت خود و کشورشان استفاده کردند.

Read More
آموزش هزینه نیست سرمایه گذاری برای آینده کشور است
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

آموزش هزینه نیست سرمایه گذاری برای آینده کشور است

ایسنا/تهران رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران با تأکید بر نقش بی‌بدیل معلمان در تربیت نسل آینده‌ساز کشاورزی کشور، گفت: آموزش هزینه نیست بلکه سرمایه‌گذاری است؛ نیروی انسانی متخصص و ماهری که در این هنرستان پرورش پیدا می‌کند، آینده اشتغال و تولید در بخش کشاورزی را تضمین خواهد کرد.

Read More