دبیرکل سازمان ملل روز دوشنبه به ترکیه می رود



آقای دبیرکل در قامت میانجیگر صلح یا تماشاگر جنگ در اوکراین‌؟


نیویورک- ایرنا- آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد از آغاز جنگ اوکراین در۲۴ فوریه (۵ اسفند…


  • سخنگوی سازمان ملل: گوترش ششم اردیبهشت ماه به روسیه سفر می‌کند

    نیویورک – ایرنا- آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل همزمان با ورود جنگ اوکراین به سومین ماه، و پیش از سفرش به مسکو و کی‌یف روز دوشنبه به ترکیه خواهد رفت.


    دفتر دبیر کل سازمان ملل متحد روز یکشنبه به وقت محلی اعلام کرد گوترش پنجم اردیبهشت ماه (۲۵ آوریل) به آنکارا می رود و با رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه دیدار و گفتگو خواهد کرد.


     دبیرکل سازمان ملل متحد ششم اردیبهشت‌ماه (۲۶ آوریل) برای دیدار با ولادیمیر پوتین به روسیه و هشتم اردیبهشت‌ماه (۲۸ آوریل) برای دیدار با ولودیمیر زلنسکی به اوکراین سفر خواهد کرد.


    گوترش همچنین با کارکنان آژانس‌های سازمان ملل متحد در مورد افزایش کمک‌های بشردوستانه به مردم اوکراین دیدار خواهد کرد.


    دبیرکل سازمان ملل متحد از آغاز جنگ اوکراین در۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) اگرچه درباره این بحران اظهارنظرهای مختلفی داشته اما عملکردش در این زمینه همچون دیگر رویدادهای بین‌المللی، مورد انتقاد بسیاری قرار گرفته است.


    منتقدان عملکرد گوترش معتقدند؛ اینکه نقش میانجیگر این بحران را بازیگرانی چون ترکیه، فرانسه، اتریش و حتی رژیم صهیونیستی بازی کرده اند، نگران کننده است و اطلاع ندارند که آیا دبیرکل در پشت صحنه هرگونه میانجیگری دخیل است یا خیر.


    گفته می شود در پی افزایش انتقادها درباره نقش میانجیگیری سازمان ملل در این جنگ، گوترش ۳۰ فروردین ماه به ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه و ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین نامه نوشته وخواستار دیدار با آنها شده است.


    ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوگانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.


    پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) نیز عملیاتی نظامی که آن را “عملیات ویژه” خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو – کی‌یف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد. جنگ در اوکراین و واکنش‌ها به اقدام روسیه همچنان ادامه دارد.



    آخرین بروزرسانی سایت: 1400-12-18 19:40

  • دیدگاهتان را بنویسید

    اعضای شورای امنیت درباره ایران با ویتکاف گفت وگو کردند
    گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

    اعضای شورای امنیت درباره ایران با ویتکاف گفت وگو کردند

    سفیر الجزایر گفت اعضای شورای امنیت سازمان ملل در دیدار با نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا درباره ایران، کمک‌های غزه و بحران اوکراین گفت‌وگو کردند.

    Read More
    نگاهی به ۷ تن از ثروتمندترین پادشاهان تاریخ جهان
    گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

    نگاهی به ۷ تن از ثروتمندترین پادشاهان تاریخ جهان

    در طول تاریخ، پادشاهان و حاکمان از روش‌های مختلفی برای افزایش ثروت خود و کشورشان استفاده کردند.

    Read More
    آموزش هزینه نیست سرمایه گذاری برای آینده کشور است
    گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

    آموزش هزینه نیست سرمایه گذاری برای آینده کشور است

    ایسنا/تهران رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران با تأکید بر نقش بی‌بدیل معلمان در تربیت نسل آینده‌ساز کشاورزی کشور، گفت: آموزش هزینه نیست بلکه سرمایه‌گذاری است؛ نیروی انسانی متخصص و ماهری که در این هنرستان پرورش پیدا می‌کند، آینده اشتغال و تولید در بخش کشاورزی را تضمین خواهد کرد.

    Read More