خاندوزی اولویت وزارت امور اقتصادی در حوزه مالیات کمک به تولید

اصفهان – ایرنا – وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت :اولویت این وزارتخانه در حوزه مالیات کمک به بخش های تولیدی است و بر این اساس وصول مالیات بیشتر تنها از مسیر شناسایی فرارهای مالیاتی و مودیان جدید پیگیری می‌شود.


به گزارش ایرنا، احسان خاندوزی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران دراصفهان افزود: اولویت کنونی دولت رشد تولید و کمک به فعالان و صادرکنندگان است و درآمد دولت اولویت بعدی است زیرا  در غیر اینصورت درآمد پایدار  وجود نخواهد داشت.


خاندوزی تاکید کرد : مطالبه جدی رییس جمهور در حوزه درگاه ملی مجوزها، سهولت بخشیدن به فرآیند کسب مجوز توسط کارآفرینان، دانش آموختگان دانشگاهی و جوانان و نخبگانی است که می توانند با سرعت بیشتری وارد کسب و کارشوند اما ماه‌ها پشت در اداره ها و دستگاه‌های اجرایی مانده اند.


وی اضافه کرد: در مدتی که درگاه ملی مجوزها را در دوره تکلیف قانونی از پنجم فروردین ۱۴۰۱ تا امروز به سرانجام رساندیم، حدود ۳۹۰ هزار درخواست مجوز کسب و کار به این درگاه رسیده است و از این تعداد نزدیک ۱۱۵ هزار فعال اقتصادی بدون هیچ مراجعه ای به دستگاه‌های اجرایی کشور و حتی بدون رد و بدل کردن یک برگ کاغذ و بطور کامل برخط مجوز کسب و کار خود را در منزل یا محل کار چاپ کردند و شروع به کسب و کار کردند.


خاندوزی بیان کرد: اما حدود ۱۵۰ هزار مجوز توسط دستگاه‌های اجرایی بدون پاسخ باقیمانده که این موضوع را در جلسه اخیر هیات دولت به سایر وزیران اعلام کردم.


وی تاکید کرد: بر اساس تکلیف قانونی از شهریور ماه باید این رویه را اتخاذ می کردیم و مطالبه شخص رییس جمهور است که در مورد کمک به تولیدکنندگان هیچ مسامحه و ملاحظه ای نباید وجود داشته باشد و در صورتی‌که دستگاه‌ها از ماه آینده نتوانند در مهلت مقرر پاسخ درخواست کنندگان مجوز کسب و کار را قبول کنند و یا در صورتی‌که این درخواست ها را رد می کنند باید با دلایل مُتقن اعلام کنند که به چه دلیلی به فعال اقتصادی مجوز کسب و کار صادر نشده است.


وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: در صورتی که این اتفاق رخ ندهد آمادگی کامل داریم تا از طریق درگاه ملی مجوزها برای متقاضیان اقدام به صدور مجوز کسب و کار کنیم و فعالان اقتصادی را از مُعطلی نجات دهیم.


سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی امروز وارد اصفهان شد و  در نشست شورای هماهنگی بانک‌های استان و ستاد تجهیز درآمد استان اصفهان شرکت کرد؛  رییس کل سازمان امور مالیاتی و  رییس ستاد تسهیل کشور در این سفر خاندوزی  را همراهی می‌کنند.







وب گردی

“https://sohaeshop.com/product-category/%D8%A2%DB%8C%D9%81%D9%88%D9%86-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C/”>ایفون تصویری “https://iransite.com”>طراحی سایت ایران سایت “https://www.mehrparvaz.com/”>آژانس هواپیمایی مهرپرواز “https://www.alefbatour.com/”>آژانس هواپیمایی الفبای سفر “https://www.trip.ir/”>بلیط هواپیما ارزان “https://upmusics.com/category/dl-nuhe-madahi/”>نوحه های محرم “https://www.eligasht.com/”>قیمت بلیط هواپیما “https://www.flytoday.ir/flight”>بلیط هواپیما


admin_mti1360

دیدگاهتان را بنویسید

تولید و مشاوره تخصصی خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

تولید و مشاوره تخصصی خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی

تولید و مشاوره تخصصی خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی راه‌اندازی یک رستوران یا آشپزخانه صنعتی موفق بدون تجهیزات مناسب امکان‌پذیر نیست.

Read More
عسل درمانی: راهنمای جامع خرید عسل اصیل برای سلامتی با مجموعه کیان ارگانیک
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

عسل درمانی: راهنمای جامع خرید عسل اصیل برای سلامتی با مجموعه کیان ارگانیک

عسل درمانی: راهنمای جامع خرید عسل اصیل برای سلامتی با مجموعه کیان ارگانیک عسل، این طلای شیرین طبیعت، از دیرباز نه تنها به عنوان یک خوراکی دلپذیر، بلکه به مثابه گنجینه‌ای شفابخش در میان فرهنگ‌های گوناگون شناخته شده است.

Read More
قیمت و خرید آیفون 17 قسطی از آوافون
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

قیمت و خرید آیفون 17 قسطی از آوافون

قیمت و خرید آیفون 17 قسطی از آوافون اوافون بزرگترین مرکز خرید آیفون 17 قسطی در کشور .

Read More