حرمت ماه مبارک رمضان باید حفظ شود با روزه خواری در ملاء عام

ایسنا/کرمانشاه دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه بر لزوم حفظ حرمت ماه مبارک رمضان تاکید کرد و گفت: با هرگونه روزه خواری در ملاء عام برخورد می‌شود. 


حمید رضا کریمی در نشست با ضابطین دستگاه  قضایی استان، با اشاره به تقارن ماه مبارک رمضان و ایام عید نوروز، اظهارکرد: به منظور حفظ حرمت و شئونات ماه مبارک رمضان، در این ایام تنها رستوران هایی که در محدوده مراکز اقامتی و بیمارستان ها هستند باید مجوز فعالیت در طول روز را داشته باشند. 


وی افزود: تمام مراکز اقامتی استان موظف هستند دستورالعمل هایی که در خصوص لزوم شئونات ماه مبارک رمضان است را رعایت کنند، در غیر این صورت با واحد صنفی متخلف برخورد و ضمن تشکیل پرونده قضایی تا پایان ماه مبارک رمضان پلمب خواهد شد. 


دادستان کرمانشاه به حرمت شکنی برخی از اغذیه فروشی ها سیار در سطح شهر در ماه مبارک رمضان هم اشاره کرد و گفت: در صورت مشاهده این اغذیه فروشی ها که ساندویچ گرم مانند فلافل پخت می کنند، خودرو آنها توقیف خواهد شد. 


وی خاطرنشان کرد: دستگاه هایی که در حوزه زیرساخت های ارتباطی خدمت رسانی می کنند، مانند فرودگاه و اداره کل راهداری و حمل و نقل مسافر نیز باید در فضاهای محیطی خود نسبت به ترویج فرهنگ روزه داری اقدام کنند. 


کریمی اضافه کرد: به  دلیل تقارن سیزده فروردین با ایام شهادت حضرت علی(ع)، شهرداری باید در برخی از مراکز تفریحی شهر مانند پارک شرقی و غربی فضاسازی محیطی لازم را انجام دهد. 

منبع خبر: خبر گزاری ایسناآخرین اخبار,پربازدید ترین اخبار, اخبار روز

دیدگاهتان را بنویسید

آموزش زبان ترکی آلمانی و فرانسه در رشت
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

آموزش زبان ترکی آلمانی و فرانسه در رشت

آموزش زبان ترکی آلمانی و فرانسه در رشت یکی از دغدغه های مهم مردم برای آموزش زبان مورد نظر خود در رشت انتخاب یک مرجع مناسب جهت آموزش است.

Read More
فایننشال تایمز اروپا نمی تواند جای خالی آمریکا در حمایت از اوکراین
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

فایننشال تایمز اروپا نمی تواند جای خالی آمریکا در حمایت از اوکراین

ائتلاف موسوم به «ائتلاف مشتاق‌ها» به‌رغم نمایش‌های سیاسی پرزرق‌وبرق، توان و اراده کافی برای حمایت مؤثر از اوکراین را ندارد و ضعف اروپا در تأمین تسلیحات و فقدان اجماع برای اعزام نیروهای صلحبان مانع تحقق اهداف این ائتلاف شده است.

Read More
روایت جالب مهدی فخیم زاده از بازی در نقش نمکی
گزیده آخرین اخبار و اطلاعات

روایت جالب مهدی فخیم زاده از بازی در نقش نمکی

به گزارش ایسنا، همشهری نوشت: روایت جالب مهدی فخیم‌زاده (بازیگر و کارگردان ۸۲ ساله) از بازی در نقش نمکی «مسافران مهتاب» را در ادامه مشاهده می‌کنید.

Read More